Ontdek Terceira, laatste plekken voor Filmweekend Vlieland en win kaarten voor het ultieme concert van André Rieu
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 2, nu in de winkel!
Zin
Lekker naar buiten
Met deze 3 fantastische natuurwandelingen

Trek je wandelschoenen aan en stap de natuur in. Daar knap je niet alleen fysiek van op, je krijgt ook mentaal een boost. Hieronder vind je drie prachtwandelingen uit het boek De mooiste boswandelingen van Nederland.

Zin
8-daagse vakantie: € 549
Dit eiland doet extra zijn best er beeldschoon uit te zien

Terceira wordt vaak overgeslagen tijdens een reis in de Azoren, een Portugese eilandengroep. Onterecht. Het eiland is enorm veelzijdig, kent prachtige grillige natuur én je knoopt er snel een gezellig praatje aan met de Engelssprekende bewoners. Inclusief vlucht, overnachtingen, autohuur én een walvis & dolfijn spot excursie.

Zin
André Rieu viert zijn 70ste verjaardag
En jij kunt erbij zijn

André Rieu nodigt het bioscooppubliek over de hele wereld uit om samen zijn 70ste verjaardag te vieren. Op 18 en 19 januari komen al zijn muzikale hoogtepunten langs en krijg je een exclusieve rondleiding door zijn landhuis. Wij verloten 10 bioscoopkaarten voor dit feestje van de koning van de wals.

Zin
Zin & Passend Lezen
ZIN om naar te luisteren

Lezen inspireert en motiveert. Maar wat als je niet (meer) kan lezen? Omdat je bijvoorbeeld slecht(er) ziet, een boek niet meer kunt vasthouden of omdat je dyslexie hebt? Dan kun je terecht bij Bibliotheekservice Passend Lezen. Passend Lezen biedt duizenden boeken, kranten én tijdschriften om naar te luisteren. Zo ook de Zin!

Zin
Zin & Academie op Kreta
Cursussen filosofie op Kreta

Samen wijzer worden in kleine groepen, dat doe je met een filosofie cursus van de Academie op Kreta. Over praktische wijsheid, de mens en zijn emoties, geluk en vriendschap, vrijheid en mystiek. Met aansprekende Nederlandse filosofen, zoals bijvoorbeeld Stine Jensen, Joep Dohmen of Daan Rovers. Welkom in het aards paradijs.

Zin
Aanbieding: 4x Zin + Avène Aqua-gel
Nieuw jaar, nieuwe rituelen

Opzij opzij opzij, maak plaats, maak plaats… Ho stop! In 2020 gaan we wat vaker genieten in plaats van maar door te hollen. Een beetje relaxen op z’n tijd, aandacht voor jezelf. Neem nu een abonnement op Zin (4 nummers) en je ontvangt er een heerlijke alles-in-een Hydrance Aqua-gel (t.w.v. € 24,90) bij. Je betaalt in totaal maar € 29,50!

Zin
Eén eiland, drie dagen, zes romantische films
Laatste plekken voor het filmweekend op Vlieland

Speciaal voor liefhebbers van lange strandwandelingen én de betere romantische film organiseren Zin en Podium Vlieland in februari twee filmweekends, inclusief 2 nachten hotel.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer