Het leukste 30+ feest in de mooiste lokaties
Afbeelding
Afbeelding

za 2 maart Fort Vechten

Afbeelding
90% is verkocht! Op zaterdag 2 maart zijn we in Fort Vechten. In de grote feestzaal de beste platen van de jaren 70 tot nu. van disco tot R&B en van Top 40 tot House Classics. En in Barak Z: The Alternative 33+Party: Dus houd je van Classics en/of House en/of Tropisch en wil je ook even losgaan op Rage against the Machine en Depeche Mode? Dat kan allemaal! Tickets zijn hier te koop.

Za 30 maart Ketelhuis met silent disco

Afbeelding
50% is verkocht! Op zaterdag 30 maart is de 33+XLParty weer in het romantische Ketelhuis. Met dit keer Silent disko in zaal 2. Hier kun je zelf schakelen tussen verschillende DJs en muziekstijlen. In zaal 1 weer een variatie aan muziekstijlen en de meest dansbare platen van afgelopen 33 jaar. Als de verkoop weer net zo snel gaat als de vorige keer openen we zaal 3. Wat we daar doen is een verrassing. Koop je tickets op tijd,want de meeste 33plusparty’s zijn ruim van te voren uitverkocht.

NIEUW in verkoop! Za 6 april Fort Vechten

Afbeelding
NIEUW! Op zaterdag 6 april is de 33PlusXLParty weer terug in het romantische Fort Vechten met het LENTEFEEST. Met in zaal 1 de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu. Met DJs Jean Paul en Balthazar (Mattheus) en met Tina Turner, Outcast, Pitbull, Peggy Gou, Bee Gees, Bruno Mars en vele vele anderen. En in zaal 2 uptempo:  met lekkerste funky House plaatjes en DJ's Wesdex en Gerb. Tickets zijn nu hier te koop. Koop ze op tijd online, want alle 33PlusParty's in Fort Vechten zijn in de voorverkoop uitverkocht. 

12 april Theater de Kom Nieuwegein

Afbeelding
Er kan weer gedanst worden in DE KOM! Dus pak je kans maar en dans maar, sjans maar, want hier komt dus die lekkere dansplaat... DJ Balthazar en Jean Paul en Mr SaxoBeat op sax verzorgen een fijne mix met dansbare hits van de jaren 80 tot nu. Dus laat je gaan, crazy, all night long als greatest dancer, als superfreak, met je hands up in the air samen met Valerie en de Vengaboys tijdens deze saturday night. We’re going to Ibiza, follow rivers en doen niet aan dancing in the street. This night is gonna be a good night! Kom ook dansen en sjansen op de lekkerste plaatjes van de Balthazar DJ’s (Tivoli, Hotel Arena, 33PlusParty, A5, Swak, Pann Festival, Soul Boat, Club Nouvelle) Tickets zijn te koop via het Theater

za 20 april Concertzaal Oosterbeek

Afbeelding
Wat was het geweldig afgelopen feest in de prachtige Concertzaal in Oosterbeek! En wat een fijn publiek! We zijn 20 april terug met de tweede editie.Zie hier de mooie foto's en sfeerfilmpje. Ben jij er weer bij? Tickets zijn nu hier te koop

De Early birds zijn al uitverkocht, maar voor de nieuwsbrieflezers doen we er nog 0 tickets met korting uit: gebruik code 33+Party bij het afrekenen.
Afbeelding

NIEUW! Vr 26 april Beauforthuis

Afbeelding
Vr 26 april is de 33PlusParty weer op haar thuisbasis het mooie Beauforthuis met de Koningsnacht Editie! Met DJ's Jean Paul en Balthazar (Mattheus) en de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu. (Dus geen Alternative editie dit keer) Bestel je tickets hier op tijd, tot nu toe zijn alle 33+Party's in Beauforthuis ver van te voren uitverkocht. Tickets zijn € 14,= excl €1,= fee. 

NIEUW! Za 4 mei BeachClub Ottenhome

Afbeelding
Op zaterdag 4mei zijn we weer in BeachClub Ottenhome! Een XL editie met beneden de beste dansplaten van de 70's till now met DJ's Balthazar (Mattheus) en Jean Paul. En boven De IBIZA HOUSEPARTY met de beste houseplaten van de afgelopen 20 jaar. Tickets zijn te koop vanaf €10 (excl  €1 fee) Koop ze op tijd online, want de meeste 33PlusParty's zijn in de voorverkoop uitverkocht. Evt tickets aan de deur zijn € 15,-
Afbeelding
Klik op de foto om de sfeerfoto's van afgelopen 10 jaar te bekijken. Sta jij er op? We doken in het archief en hebben van ieder jaar een foto online gezet. De komende weken vullen we het aan met sfeerfoto's van 33+Party's door de jaren heen.

NIEUW! 18 mei Gorinchem

Afbeelding
Op zaterdag 18 mei komt de 33PlusXLParty weer voor een groot dansfeest naar het pittoreske Gorinchem, in Hipper & Kolfbaan. In de grote zaal draaien we de beste dansplaten van de jaren 70 tot nu. En in zaal 2 dit keer de beste Disko Classics met videoclips. En als de verkoop net zo goed gaat als de vorige keer openen we weer een zaal 3 met Silent disko! Van James Brown tot Black Eyed Peas, van Rihanna tot Doe Maar en van Depeche Mode tot Technotronic. Ben jij er ook bij? Dansen, drinken, bijkletsen met vrienden en nieuwe vrienden maken.  Bestel je tickets HIER op tijd. De vorige editie was ver van te voren uitverkocht. Koop je tickets nu met korting als early bird vanaf €12,50 excl €1 fee.