+ Crispy gebakken vis
delicious.
Spanakorizo
Griekse spinazierijst

Spanako-RIZO, oftewel de vertrouwde smaak van spanakopita, alleen dan als luxe rijstschotel. En mocht je het je afvragen, het antwoord is ja, een dot tzatziki smaakt hier verrukkelijk bij.

delicious.
Steek de bbq maar aan!
6x spareribs die van het bot vallen

Voor boterzachte spareribs, moet je het vlees heel langzaam garen. Dat doe je in de oven op een lage temperatuur, of op de barbecue want met dit lekkere weer kun je prima buiten koken!

Advertorial
delicious.
Lees Zin met korting!

Leuk om te geven & te krijgen! In deze levensfase weet je wat je waard bent. Je durft je te laten horen, kunt leiden, maar óók zorgen. Je verkent de wereld opnieuw. Geniet elke vier weken van een moment voor jezelf. Zin, dat krijg je ervan!

delicious.mei
Krokant & knapperig!

Als je ons vraagt om de lente in 1 woord samen te vatten, dan zeggen we: crispy. Alles is fris en nieuw in het voorjaar. Ook aan tafel hebben we zin in lentegroen. En precies dát vind je in dit kraakverse nummer van delicious. Beschouw het gerust als een handleiding voor een lente al dente!

Bestel het mei-nummer nú in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Kibbeling 2.0
Crispy gebakken vis met zeekraalremoulade

Snijd de vis in kleine stukjes voor extra veel crunchy buitenkant en dip maar in de remoulade met fris-knapperige zeekraal!

Nieuw: ‘Mindful met Happinez’

Wil je meer kalmte in je leven en meer leven in het nu? In de nieuwe special Mindful met Happinez krijg je de tools aangereikt die je hierbij kunnen helpen. Bestel deze speciale editie vanaf nu makkelijk én zonder verzendkosten in de Happinez webshop.

delicious.
delicious.
Vers of uit de vriezer
34x gezond en lekker met doperwten

Ga je voor een Britse klassieker (mushy peas, please!), liever op de Hollandse toer of laat je je door de doperwten naar een ander continent voeren? Tijd om te ontdekken wat je allemaal met die fijne erwten kunt maken.

delicious.
Spaanse touch
Kruidentortilla met mojo rojo

Janneke maakt deze keer comfortfood met een Spaanse touch. Een flinke punt tortilla met paprikasaus als voorafje? Heerlijk!

delicious.
Lente zoet
Rabarber-anijskruimelcake

Deze frisse cake met stukjes roze rabarber krijgt een heerlijke toplaag van krokante boterkruimels mét anijs. Geen fan van anijs? Vervang de zaadjes door versgemalen kardemom of kaneel, net zo lekker!

delicious.
Inspiratie nodig voor 12 mei?
19 uitjes, workshops en lekkers om cadeau te doen op Moederdag

Je moeder verrassen op Moederdag, zonder zelf uren in de keuken te staan? Dat kan, want je maakt haar net zo blij met één van deze culi-cadeaus. Van een croissantketting, dinerbox van chef Nina Olssen tot een 4-uur durende Indonesische kookworkshop: bijna te leuk om weg te geven!

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden