+ De populairste recepten op Instagram van april
delicious.
East meets West
Kaya danish pastry

Ontbijtklassieker uit de Maleisische en Singaporese keuken is romige jam van kokos, suiker en pandanblad. Wij vullen danish pastries met de jam. Eenmaal kaya geproefd, dan ben je hooked en wil je het op alles!

delicious.
Lekker snel
Kipquiche met lentegroenten

Kwark in het deeg geeft een andere structuur en een lekkere frisse smaak. Het wordt bovendien lichter verteerbaar. Ga jij hem vanavond maken? 

Advertorial
delicious.
Beleef de perfecte vakantie in Steiermark!

De Oostenrijkse deelstaat Stiermarken nodigt je uit voor een reis die de zintuigen betovert. Te midden van pittoreske landschappen en idyllische wijngaarden wachten je onvergetelijke culinaire hoogstandjes. Reis naar avonturenregio Murau, naar Gesäuse voor de ongerepte natuur of ga erop uit in de culturele hoofdstad Graz.

delicious.mei
Krokant & knapperig!

Als je ons vraagt om de lente in 1 woord samen te vatten, dan zeggen we: crispy. Alles is fris en nieuw in het voorjaar. Ook aan tafel hebben we zin in lentegroen. En precies dát vind je in dit kraakverse nummer van delicious. Beschouw het gerust als een handleiding voor een lente al dente!

Bestel het mei-nummer nú in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Van auberginetaart tot stoofvlees
20 Griekse recepten om de zon in huis te halen

Breng de zonovergoten smaken van Griekenland naar je eigen keukentafel. Twintig recepten, vol feta, oregano, en zoete, plakkerige honing. Maak een van de ovenschotels – moussaka, kolokithopita of spanakopita, serveer er salade met rijpe tomaten bij en sluit de Griekse avond af in stijl: met ouzo natuurlijk… of een punt revani.

Cadeau bij delicious.
Het nieuwste kookboek van Joris Bijdendijk

Kijk mee hoe sterrenchef Joris Bijdendijk thuis kookt voor zijn gezin. In Chez Bijdendijk leert hij je 70 Franse klassiekers maken, van bourride tot cannelés. Ontdek de Franse culinaire finesse, geïnspireerd door Escoffier en Bocuse deelt Joris zijn interpretaties van brood en patisserie tot pastei en stoofgerechten.

delicious.
delicious.
Sappig en zacht
6x easy zalm onder de 30 minuten

Een klassiek lijstje met snelle zalmrecepten die we op de redactie allemaal uit het hoofd kennen, en dus perfect voor doordeweeks. 

delicious.
Dit is de topscorer
De 6 populairste Instagram-recepten van april

Snakken we naar licht, zonnig, lente eten op ons bord? Jazeker, de cijfers liegen er niet om. In de maand april zijn dit de Instagram-recepten die jullie massaal aanklikten op ons kanaal, en toeval of niet: ze zijn allemaal vega!

delicious.
Lekker in je vel
35x écht lekkere lenterecepten onder de 600 calorieën

Lente, dus schotelt delicious. je voorjaarsgerechten voor die net zo knapperig en fris smaken als het seizoen. Vaak komen dat soort lichte lenterecepten onder de 600 calorieën uit, per ongeluk expres, omdat er veel groenten inzitten en minder koolhydraten.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden