Ongelofelijk veel aanbiedingen voor maar 95 cent!
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

95 Jaar geleden openden Lodewijk Poiesz en zijn vrouw Wietske de eerste Poiesz winkel in hartje Sneek. Aanstaande woensdag gaat ons nieuwe filiaal in Grootegast open en dan zijn er 69 Poiesz supermarkten. Daarmee zitten we in het hart van heel veel plaatsen in het Noorden. Een feestelijke mijlpaal die wij samen met u willen vieren door 365 dagen lang uit te pakken met: ongelofelijk veel aanbiedingen voor maar 95 cent. Plus elk seizoen een groot verrassings­evenement, waarvan 11-Stedenland de eerste is. Maar er volgen nog veel meer feestelijke acties, activiteiten en aanbiedingen. Want 2018 is een feestjaar voor u bij Poiesz. Reken daar maar op.

Paprika rood, komkommer
2 stuks
of spruiten verpakt 
2 zakken à 500 gram 2 stuks naar keuze

Magere varkenslappen

 

Meer voordeel >

Wilt u ook samen met Reitse Spanninga op zoek naar de lekkerste ingrediënten van het Noorden? Geef u dan nu op voor Wat Maak Je Menu on Tour op zaterdag 27 januari a.s.
.

Jeltje Storm – Roorda is een supertrouwe klant van Poiesz. Geboren op 17-01-1923 woont ze nog zelfstandig in Harkema. “Ik ben klant bij Poiesz vanaf de eerste dag dat ze hier zitten en kom hier dagelijks voor mijn vast boodschapjes"

Maak kans om aanwezig te zijn bij Het Elfstedenfeest dat 100% zeker doorgaat. Het feestelijkste winterevenement van het Noorden. U kunt schaatsen langs stempelposten, er is een dweilorkest, koek-en-zopie, Piets Weerbericht wordt er opgenomen, u kunt meedoen aan schaatsclinics… U ervaart het allemaal tijdens 11-Stedenland. Mis het niet! Maak nu kans op toegangskaarten.

Lees verder >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.