Computerworld logo

TORSDAG D. 10. JUNI
EFTERMIDDAG

 
 
 
Artikel billede
 

380 medarbejdere i TDC Group skal have nyt job inden nytår

10. juni 2021 kl. 15.16 

TDC Group har sat endelig dato på, hvornår opsplitningen endeligt finder sted. Samtidig skal de nuværende 380 medarbejdere i fællesorganisationen TDC Group flyttes ud af selskabet, når det helt bliver lukket til nytår.

 
Artikel billede
 

Kombit lander underskud på mere end 100 millioner kroner: Rammes af to kæmpe-fyringer af DXC Technology

10. juni 2021 kl. 11.38 

Kombit kommer ud af 2020 med et kæmpe-underskud langt større end forventet, efter organisationen har været nødt til at nedskrive to kuldsejlede projekter fra DXC Technology, som er blevet fyret i begge tilfælde.

 
Artikel billede
 

Conscia er klar med ny dansk CEO: Intern kandidat bliver tredje topchef på godt et år

10. juni 2021 kl. 12.24 

46-årige Martin Høyer bliver ny topchef for Conscia, hvor han efterfølger Mette Kaagaard, der sagde op for en måneds tid siden. Martin Høyer bliver den tredje direktør for den danske Conscia-forretning på godt et år.

 
Artikel billede
 

Flere år gamle sikkerhedshuller i Microsoft Office kan inficere din computer med malware

10. juni 2021 kl. 15.59 

Analytikerne har fundet fire sikkerhedshuller i Microsoft Office, der er flere år gamle. Sårbarhederne kan give it-kriminelle adgang til at aktivere ondsindet malware på brugeres enheder.

 
Artikel billede
 

Forsvarsminister Trine Bramsen om NSA-overvågning via Danmark: "Det er ikke noget, jeg kommenterer på"

10. juni 2021 kl. 14.39

 
Artikel billede
 

Amazons udnyttelse af data skal kulegraves: Favoriserer platformen de brugere, der anvender Amazons egne logistik-tjenester?

10. juni 2021 kl. 15.32

 
Artikel billede
 

Se om din iPhone eller Mac kan køre det nye iOS eller MacOS - og har du iøvrigt bemærket Apples nye opdateringspolitik?

10. juni 2021 kl. 13.59

 
Artikel billede
 

Alle veje fører til Rom - men det er de uformelle greb, der hurtigst fører mod en strømlinet analytisk kultur

10. juni 2021 kl. 13.16

 

Flere artikler under annoncen

 
Artikel billede
 

Farvel og tak for alt: Vi fjerner kommentar-feltet på Computerworld

10. juni 2021 kl. 12.11

 
Artikel billede
 

Overblik: SÃ¥dan ser Danmarks nye nationale cybersikkerhedsstrategi til 500 millioner kroner ud

9. juni 2021 kl. 18.00 

 
Artikel billede
 

Hele TDC Groups koncernledelse fratræder ved årets udgang: Alle direktører stopper

10. juni 2021 kl. 08.27 

 
 
it-jobbank logo
 
 
Firma logo Økonomisk, teknisk eller it-orienteret profil med evne for datahåndtering til internationalt arbejde

Energinet

 
Firma logo Information Security Architect

Maersk Drilling A/S

 
Firma logo RPA-applikationsspecialist søges til Koncern IT, Region Sjælland

Region Sjælland

 
 
 
  IDG Kurser logo  
 
 
 
Kursus billede
 

Teamlederkursus

 

Som leder står du måske til tider i en udfordrende, og muligvis vanskelig, leder-position. Vi har sammensat dette kursusforløb, hvor du bliver trænet i ledelsesmetoder med udgangspunkt i situations-bestemt ledelse og kommunikation, der er tilrettet teamleder-rollen.

 
 
VARIGHED PRIS
4 dage 24.600 kr.
 
KATEGORI  
Ledelse  
 
 
Læs mere her
 
 
 
 
White Paper logo
 
 
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?

Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.

 
 
 
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data

80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.

 
 
 
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi

Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.

 
 
 

Tak fordi du læste med