Farver der matcher dine rum, grønne planter i din indretning og tips til et godt indeklima.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
4 gode indretningstips til dit hjem

Dyk ned i vores tips og guides og find inspiration til at gøre din indretning og dit hjem endnu mere smukt. Lær blandt andet, hvad farver kan gøre ved dit rum, hvordan du kan integrere planter i hjemmet, og hvordan du får et bedre indeklima.
Tænk på rummets størrelse, når du vælger farve

Maling kan nemlig give synsbedrag og få rum til at virke større eller mindre. Som hovedregel gør mørke farver dine rum mere intime og nogle gange også mere hyggelige. Lyse farver tilfører typisk rummelighed og liv.

Skal du indrette et meget stort rum, så kan du med fordel male en væg i en lidt mørkere farve for at tilføre lidt intimitet. Så føles det ikke så stort og koldt, som hvis du kun har hvide vægge. Den samme metode kan du også bruge til mindre rum for at tilføre samme stemning.

Men indretter du meget små rum, så skal du være særligt opmærksom på dit farvevalg. Her skal du fokusere mere på lyse farver for at skabe en følelse af mere plads. Den samme regel gælder også for loftet, hvor en mørk farve giver en mere indkapslet følelse, og lyse farver giver en mere rummelig følelse.

Sådan får du smukke kalkede vægge

Lady Minerals Kalkmaling tager naturen alvorligt, og resultatet bliver både mat, blødt og varmt. Farverne er trygge, gode og velkendte nuancer, som er smukke på væggen. Teksturen er tidsrigtig mat og danner grundlaget for et råt, industrielt og tidløst udtryk. En perfekt kulisse for design og håndværk i keramik og dejlige træsorter.

Lady Minerals fås i mange farver, og malingen er nem at bruge. Så kast dig i sving og giv dit interiør et smukt og personligt præg.

Brug planter til at give liv til dit hjem og din indretning

Indret med mange planter i forskellige størrelser, fra forskellige arter og brug forskellige potter. Så får du et spændende udtryk. Du kan også holde det mere simpelt ved at vælge én farve, planteart eller pottetype. Det skaber ensartethed i indretningen.

Så skab din egen lille jungle, hvor planterne bidrager med grønne nuancer til hjemmet. Det ser ikke kun godt ud, det er også godt for dit helbred.

Shop urtepotteskjulere til dine planter her
Shop vaser til dine blomster her
Sådan får du godt indeklima

Et godt indeklima er på mange måder vigtigt for vores hverdag og sundhed. Men særligt i de kolde måneder kan det godt blive mere besværligt at holde et sundt indeklima. Derfor får du her 6 gode råd:

1) Luft ud!
2) Hold jævn temperatur i alle rum
3) Oprethold god luftcirkulation
4) Sørg for ordentligt lys
5) Støvsug og gør rent lidt oftere
6) Pynt op med planter

Læs mere om de forskellige råd her
Med venlig hilsen

Fog Bolig & Designhus
Nørgaardsvej 3 - 2800 Kongens Lyngby


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.
Bemærk venligst at varer, der markedsføres for Fog Bolig & Designhus, i mange tilfælde ikke føres i Fog Trælast & Byggecenter.
Vores webshop er e-mærket for din skyld
✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling

 

Klik og læs mere på www.emaerket.dk
 
 
 
 
 
Du modtager denne email fordi du har subscribet til Fog Bolig & Designhus.
Du kan til enhver tid opdatere dine præferencer.
Ønsker du ikke længere at modtage vores tilbudsmails?
  Klik her for at afmelde dig

Fog Bolig & Designhus, Nørgaardsvej 3, 2800 Lyngby, Denmark