Læs om personlig indretning, leg med farver, træ i hjemmet og vigtigheden i et godt gulv.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
4 gode indretningstips til dit hjem

Denne weekend giver vi 4 gode indretningstips til dit hjem. Læs om personlig indretning, leg med farver, træsorter i hjemmet og vigtigheden af et godt gulv. Oplev også vores nye webshop, der giver dig en endnu bedre oplevelse.
Gør dit hjem personligt

Når du viser dit hjem frem, viser du også en del af dig selv frem.

Din historie gør dig helt unik, og derfor må man gerne kunne se den. Så behold de ting, som har en historisk eller personlig værdi for dig (såsom ting fra ferier, højtider eller særlige begivenheder) og supplér eventuelt med nye farver og mere moderne tilbehør for at tilføre et ekstra touch til din indretning.

Leg med farverne/nuancerne

Er der en særlig farve, som du er faldet for? Så udvælg to eller tre nuancer på farvekortet og brug dem herefter til at indramme et bestemt område i din bolig – som for eksempel her, hvor soveværelset er fyldt med liv og har fået kant med de forskellige farver.

Man behøver heller ikke begrænse sig til forskellige farver. Mønstre og former kan man også lege med og skabe endnu mere liv i rummet. Og der er ingen, der siger, at du skal holde dig til den samme væg.

Vær kreativ og skab dit eget smukke, personlige, legende rum.
Begræns dig til få træsorter

Når du vælger møbler, er det en god idé at tænke over træsorten, og om den passer til de øvrige møbler.

For mange forskellige træsorter skaber nemlig uro – det gælder både inde og ude. Så find ud af, hvad du bedst kan lide og hold dig til det.

Invester tid i dine gulve

Du kan sidde på en papkasse på et smukt gulv og være lykkelig. Men du kan placere nok så mange lækre møbler ovenpå et tarveligt gulv – og det bliver aldrig rigtig fedt. Så invester så meget du overhovedet kan i dit gulv og få noget du kan nyde mange år frem.
Med venlig hilsen

Fog Bolig & Designhus
Nørgaardsvej 3 - 2800 Kongens Lyngby


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.
Bemærk venligst at varer, der markedsføres for Fog Bolig & Designhus, i mange tilfælde ikke føres i Fog Trælast & Byggecenter.
Vores webshop er e-mærket for din skyld
✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling

 

Klik og læs mere på www.emaerket.dk
Facebook
 
Linkedin
 
Instagram
 
Wordpress
 
Website
 
Du modtager denne email fordi du har subscribet til Fog Bolig & Designhus.
Du kan til enhver tid opdatere dine præferencer.
Ønsker du ikke længere at modtage vores tilbudsmails?
  Klik her for at afmelde dig

Fog Bolig & Designhus, Nørgaardsvej 3, 2800 Lyngby, Denmark