Den familievenlige sofa, udvid rummet med spejle, den perfekte garderobe, gulvtæppet som et statement piece.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
4 gode indretningstips til dit hjem

Læs vores tips og guides til hvordan du kommer godt igennem vinteren og de kolde måneder. Her finder du både gode træningsprogrammer, du kan lave i dit eget hjem og tips til personlig pleje, så du kan holde krop og hud sund. Dyk ned i det hele og find inspiration til dig selv.
Gør din familievenlige sofa til et midtpunkt

Hvis du har en rummelig sofa i din stue, så gør den til et statement piece og midtpunktet i din indretning i det rum.

En stor sofa har mange anvendelsesmuligheder. Den kan samle familien til aftenhygge, være omdrejningspunktet for venner til festlige stunder og hvis den har ekstra funktioner, kan du bruge den til opbevaring og som overnatningsplads. Er sofaen samtidig stilfuld, lad den indgå som et stolt og fremtrædende objekt, der kan sætte præget på resten af din indretning.
Udvid dine rum med spejle

Hvis du har små rum, kan du hænge spejle op for at få det til at virke større. Det skaber en visuel dybde i dit rum, som giver en illusion af et større og mere luftigt rum. Derudover gør spejle også dit rum lysere ved at reflektere både naturligt lys og lys fra dine lamper, som igen giver indtryk af mere rummelighed og giver et mere behageligt indemiljø.

Så brug dine spejle som et dekorativt objekt i dit hjem og oplev de positive fordele, det kan gøre for dine rum.

Ekstra tip: Er du på udkig efter et spejl, så husk at vælge en størrelse, der komplementerer rummets størrelse. Og husk at hvis du bruger større spejle, vil rummet føles større.
5 tips til at indrette den perfekte garderobe

Det er relativt simpelt at få en vidunderlig garderobe, der gør det til en oplevelse at klæde sig på hver morgen. Du skal blot:

1) Lade lyset strømme igennem rummet
2) Skabe en luftig følelse
3) Hænge dit tøj op så meget som muligt
5) Vise dine sko frem
4) Finde den rette placering til dit tøj
Brug dit tæppe som et kunstværk

Et gulvtæppe kan have flere funktioner i hjemmet og i din indretning. Det kan naturligvis bruges, når det er køligt og fødderne skal varmes. Men det kan også markere et "rum i rummet", det kan skabe en hyggelig atmosfære i stuen, eller det kan bruges som et kunstværk i sig selv – hvilket kan tilføre noget helt unikt til rummet. Læg det f.eks. under sofabordet, under spisebordet eller midt i rummet som et statement piece.
Med venlig hilsen

Fog Bolig & Designhus
Nørgaardsvej 3 - 2800 Kongens Lyngby


Alle priser er angivet inkl. moms. Der tages forbehold for fejl og udsolgte varer.
Bemærk venligst at varer, der markedsføres for Fog Bolig & Designhus, i mange tilfælde ikke føres i Fog Trælast & Byggecenter.
Vores webshop er e-mærket for din skyld
✔ Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
✔ En nem og gennemskuelig handel
✔ Løbende kontrolleret
✔ Sikker betaling

 

Klik og læs mere på www.emaerket.dk
 
 
 
 
 
Du modtager denne email fordi du har subscribet til Fog Bolig & Designhus.
Du kan til enhver tid opdatere dine præferencer.
Ønsker du ikke længere at modtage vores tilbudsmails?
  Klik her for at afmelde dig

Fog Bolig & Designhus, Nørgaardsvej 3, 2800 Lyngby, Denmark