Bescherm je rug en word sterker.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

MOTIVATIE

Bob (27): 'Na het overlijden van m'n vader ging ik volle bak trainen'

Fitnessfanaten worden niet geboren, ze kweken zichzelf. Een traject van jarenlang vallen en opstaan gaat meestal vooraf aan een geslaagde gymcarrière. Zo ook bij Bob Winnubst (27) uit Haarlem. Na een paar verwoede pogingen zette een ingrijpende gebeurtenis zijn leven volledig op de kop, waarna Bob zijn heil zocht in de helende werking van gymmen.

 
 
Men's Health
 

GEZONDHEID

Buiten adem zijn na een sprintje voor de trein is géén teken van een slechte conditie

Een snelle sprint inzetten om nog maar net je trein te halen. De ene keer kan je in de treinstoel uitrusten en de andere keer zie je hem voor je neus vertrekken. Hoewel de uitkomst anders kan zijn, ben je na de sprint altijd aan happen naar adem. Wat dit over je conditie zegt, leggen we je uit.

 
 
Men's Health
 

LIFESTYLE

Hoe YouTubers de bokswereld om zeep helpen

Floyd Mayweather en Logan Paul verlieten de ring met miljoenen in hun broekzak. Of het een mooi gevecht was, valt over te twisten. In dit artikel lees je hoe dit gevecht bijdraagt aan de vernietiging van de sport. 
 

 
 
Men's Health
 

FITNESS

4 manieren om meer te deadliften

Trainers prediken een goede houding en dat is om één reden: je kunt er meer gewicht door liften en je risico op blessures verlagen. Die regel is vooral belangrijk bij de deadlift. De Gouden Regel van de deadlift is...