Primeur met geopolymeer | Heijmans ontrafelt keten van aluminium kozijnen
Cobouw
Duurzaam bouwen
Online versie
Collegereeks Duurzaam bouwen
Gasloos maken van (bestaande) woningen en wijken, circulair bouwen, energietransitie, terugdringen van CO2 uitstoot. Enkele termen die steeds weer voorbij komen als het gaat over duurzaamheid. Ook in de bouwsector kunnen we niet meer onder duurzaamheid uit, jij als bouwer moet er mee aan de slag. 
We kunnen 4 miljoen woningen renoveren
4 miljoen woningen renoveren
Ze zeggen weleens dat de bakker op de hoek innovatiever is dan de bouwsector. Nieuwkomer Rc Panels uit Overijssel bewijst het tegendeel. Als warme broodjes vliegen de prefab-sandwichpanelen inclusief ramen en deuren over de toonbank.  
Meer projecten met duurzaam beton
Primeur met geopolymeer
Een doorbraak, een primeur voor Noord-West-Europa. Nooit eerder werd geopolymeerbeton in een hoofddraagconstructie van een overheidsproject toegepast. TBI-onderneming Mobilis deed dit onlangs als eerste in een spoorwegonderdoorgang in Heiloo. Het succes smaakt naar meer.
Heijmans ontrafelt keten van aluminium kozijnen
Heijmans ontrafelt keten van aluminium kozijnen
Bouwers moeten verantwoordelijkheid gaan nemen voor grondstoffen. Weten waar materiaal vandaan komt is cruciaal wil je de circulaire bouw op gang krijgen, stelt projectmanager Niels Struijcken van Heijmans. 
Collegereeks Duurzaam bouwen
Collegereeks Duurzaam bouwen - 2 nov t/m 14 dec
Cobouw heeft samen met Nyenrode Business Universiteit een collegereeks ontwikkeld waarin je leert om van duurzaam bouwen een winstgevende businesscase te maken. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat van Cobouw en Nyenrode Business Universiteit. 
Deze mail vind ik
positief negatief
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright