Kun je deze mail niet goed bekijken? Klik dan hier voor een weergave in je internetbrowser.
 
 
 
 
 
 
11 juni 2020
 
 
 
     
 
 
 
4 wijzigingen in het testbeleid voor zorgprofessionals
 
Sinds 1 juni kan iedereen in Nederland met klachten die passen bij het coronavirus zich laten testen. Ook voor zorgprofessionals is het testbeleid verder verruimd. We zetten vier belangrijke wijzigingen op een rij.
 
  Lees meer    
 
 
 
 
 
 
 
 
Alle coronavrije verpleeghuizen vanaf 15 juni open voor bezoek
 
Vanaf 15 juni worden verpleeghuizen geacht de versoepelde bezoekregeling (met één vaste bezoeker per bewoner) te hanteren. Dat betekent dat op alle locaties die aan de voorwaarden voldoen, de bewoners dan weer bezoek mogen ontvangen. Ook wordt het vanaf 15 juni mogelijk om meerdere bezoekers per bewoner binnen te laten.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
V&VN Magazine
 
‘Een moderne oorlog met een onzichtbare vijand.' De coronacrisis zorgde voor grote zorgen, een (nog) hogere werkdruk en vele uitdagingen. Maar het gevoel van saamhorigheid in de zorg bleek groot, net als de flexibiliteit om met deze onbekende situatie om te gaan. Heel Nederland realiseerde zich: verpleegkundigen en verzorgenden zijn onmisbaar. Lees de ervaringen van je collega’s in coronatijd in deze editie van V&VN Magazine.
 
Lees meer
 
 
 
 
Ik zie onmacht dat het niet gelukt is het virus voor te blijven, niet langer het werk te kunnen doen op de manier die voor hun cliënten zo belangrijk is
 
Lees Paulines blog
 
 
 
 
 
 
 Vergroot je kennis
 
 
 
 
 
Proactieve zorgplanning in coronatijd: 6 tips
 
Hoe ga je om met palliatieve zorg in tijden van corona? Die vraag staat centraal in de drie digitale bijeenkomsten die worden georganiseerd door V&VN en PZNL. Maandag 8 juni vond de eerste plaats. De deelnemers gingen in gesprek over de knelpunten die je nu kunt tegenkomen bij proactieve zorgplanning. We zetten de zes belangrijkste tips die naar voren kwamen op een rij.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
Gerton blogt: praat mee over vernieuwing V&VN!
 
Begin dit jaar vroegen we via een peiling wie mee wil doen met de vernieuwing van V&VN. 2.872 leden staken hun hand op. Het idee was toen nog om verspreid door het land bijeenkomsten te organiseren om met leden te bespreken wat ze van V&VN verwachten. Dat was eind februari. De berichten over een mysterieus virus ergens in China drongen toen nog niet helemaal door. Daarna ging het snel. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 Coronavirus: V&VN houdt je op de hoogte
 
 
 
Op onze speciale themapagina over het coronavirus vind je alles wat je moet weten over COVID-19 en de laatste ontwikkelingen in de zorg:
 
Naar de themapagina
 
 
https://mailing.venvn.nl/mailings/31/2426/corona_1.jpg
 
 
 
fb   tw   yt   insta   in
 
contact Contact
 
Tel: (030) 291 90 50
info@venvn.nl
 
 
LID WORDEN
 
 
 
MIJN V&VN
 
 
Afmelden | Deel deze nieuwsbrief | Wijzig je gegevens
 
© Copyright V&VN 2020