Reizen met oog voor de wereld

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌   ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 

Kunt u deze mail van Djoser niet lezen, bekijk dan de webversie.

 
   
 
 

Verscholen Maya ruïne

Palenque is een van de mooiste ruïnes van Mexico. De eeuwenoude tempels en paleizen liggen verscholen in de jungle, wat zorgt voor een mysterieuze sfeer. Op reis door Mexico, Guatemala en Honduras heb je uitgebreid de tijd om het prachtige complex te verkennen.

 

Een fantastische ervaring

"Een fantastische ervaring. Wat een schitterende natuur. Het ene gebied is nog mooier dan het andere." Schrijft reiziger Jose over Australië en Nieuw-Zeeland. Bekijk hier onze reizen.

 

Beroemde tabak uit Cubaanse vallei

In de Viñales vallei in Cuba is het mogelijk om een tabaksplantage te bezoeken en te zien hoe de beroemde Cubaanse sigaar wordt gemaakt. Er zelf eentje proberen kan natuurlijk ook. De Viñales vallei is een vaste stop op
de 14-daagse en de 20-daagse reis door Cuba.

 

40 dagen Indonesië

Volgend jaar viert Djoser haar 40-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit bijzondere jubileum hebben we een aantal 40-daagse rondreizen aan ons aanbod toegevoegd, waaronder naar Indonesië. Je reist van Sumatra naar Java en via Sulawesi naar de Kleine Sunda-eilanden. De reis eindigt op Bali.



Bekijk hier ook onze andere 40-daagse reizen.

 

Prachtige treinreis door Sri Lanka

Tijdens de treinreis van Nuwara Eliya naar Ella zie je Sri Lanka op zijn best. Je rijdt dwars door de prachtige natuur en ziet locals thee plukken op de glooiende theeheuvels waar het land bekend om staat.

Sri Lanka, 21 dagen
Sri Lanka en de Malediven, 21 dagen

 

Hoog(s)tepunt op de Azoren

Eén van de (letterlijke) hoogtepunten op reis door de Azoren is de excursie naar de vulkaan Cabeço Gordo, de hoogstgelegen plek op het eiland. Een mooie wandeling brengt je naar de top, waar je een spectaculair uitzicht hebt op de groen begroeide krater.

 

Open Huis Leiden

Op zaterdag 1 juni is het Open Huis in Leiden. Kom langs en stel onder het genot van een hapje en een drankje al je vragen aan onze specialisten. Je kunt ook (video)presentaties bekijken of door fotoboeken bladeren. Kortom, een leuke dag vol reisinspiratie!

 

Heerlijke afsluiting in Jordanië

We sluiten de rondreis door Jordanië af in Aqaba aan de Rode Zee. Je kunt hier heerlijk genieten van zon, zee en strand of een snorkeltocht maken. Het is ook mogelijk om op koopjesjacht te gaan bij de Bazaar.

 

Uniek Madagaskar

Madagaskar is een unieke bestemming met flora en fauna die alleen op het eiland voorkomt en bijzondere dieren, zoals Maki's en Tenreks. Bekijk onze rondreizen of laat je eerst inspireren.

 

Waarom met Djoser naar Andalusië?

Andalusië is een van de mooiste regio's van Spanje. Benieuwd wat je van de rondreis door deze ongerepte streek kunt verwachten? Je leest het in ons blog.

 

 

 
 

      facebook.com/djoserreizen       instagram.com/djoser_reizen    


Brochure aanvragen Infodagen en presentaties

Direct contact met Djoser: 071-5126400 | info@djoser.nl

Djoser

Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, meld je dan hier af - djoser.nl