Kunt u deze nieuwsbrief niet lezen? Bekijk hem online

Image
Secret Garden Summer Evenings

Terwijl de levendige kleuren van de herfst het landschap veranderen, zijn onze Chef koks druk bezig geweest met het creëren van heerlijke gerechten met herfstsmaken om de uitzonderlijke gastronomie en gastvrijheid te vieren die sinds 1984 worden geleverd, met als hoogtepunt 40 prachtige jaren op Château Neercanne. Om deze gedenkwaardige gebeurtenis te vieren, hebben we een selectie van speciale aanbiedingen samengesteld die de verrukkelijke keuken, de attente service en de uitzonderlijke accommodatie in ons 17e-eeuwse kasteel laten zien.

 

Feestelijk dineren met een Michelin-ster

Sluit u aan bij Chef de Cuisine Robert Levels en het team van Restaurant Château Neercanne om vier decennia culinaire uitmuntendheid te vieren met een uitzonderlijk diner voor twee. Als trots lid van Relais & Châteaux zijn we ook verheugd om de 70e verjaardag van deze gerespecteerde partner te vieren.

Heerlijk dineren met luxe overnachting

Geniet van een overnachting in een van onze luxueus ingerichte suites en geniet van een vijfgangendiner voor twee personen in het met een Michelin-ster bekroonde Château Neercanne, bereid door Chef de Cuisine Robert Levels en zijn getalenteerde team.

Dineren en overnachten bij L'Auberge

Overnacht in onze luxe suites en geniet van een heerlijk viergangendiner voor twee in het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant L'Auberge. Proef smaken met ingrediënten van eigen bodem en regionale ingrediënten, bereid door Chef de Cuisine Raymond Remmen en zijn bekwame team.

What's on

Secret Garden Diner

Geniet van een exquise gastronomische ervaring, met een speciaal samengesteld driegangenmenu met de overvloed van onze recente herfst oogst.

26 oktober - 3 november 2024 van woensdag tot en met zondag om 19:00