Foto-inspiratie voor april | Heb jij de grote vos al gezien? | Wandelblog: het Fochteloërveen kleurt geel
UIT HET EI

UIT HET EI

Het Roots Vogelmagazine is uit! Bestel snel online (geen verzendkosten).
Roots
Europese bizon in Nederland
COMEBACK VAN DE BIZONKUDDE

De populatie van wisenten - ook wel Europese bizon genoemd - in Europa neemt weer gestaag toe. Dat geldt ook voor de vijf kuddes in Nederland, die een bescheiden maar belangrijke rol spelen bij de comeback van de soort. Roots nam poolshoogte bij een kudde in Zeeland.
Foto: Edwin Giesbers

Roots
Natuurfotografie
4X INSPIRATIE VOOR APRIL

Grutto's, hazen, heikikkers en kievitsbloemen: in april is er genoeg om te fotograferen. Roots geeft tips: wat zijn de beste plekken én hoe fotografeer je deze dieren en planten het allermooist.
Foto: Leen Euser

Roots
Vlinderen: grote vos
DE VLINDER MET HET ATOOMTTEKEN

De kleine vos is een van de bekendste vlinders in Nederland. Sinds een paar jaar wordt ook een ander familielid steeds vaker gezien: de grote vos. Je herkent deze bijzondere vlinder aan een atoomteken op de vleugel. Juist nu maak je kans op deze kleurrijke vlinder.
Foto: Paul Böhre

Roots
Macrofotografie
IN CLOSE-UP

Breng je graag met je camera de natuur close-up in beeld? Grijp je kans. De 3e editie van de internationale natuurfotowedstrijd Close-up photographer of the year is weer van start. Iedereen kan inzenden, van amateur tot professional. Roots toont enkele finalisten en winnaars van de vorige editie.
Foto: Jacky Parker

Roots
Lente-aanbieding
DE MOOISTE WANDELINGEN OVER LANDGOEDEREN

In de gids De mooiste landgoedwandelingen van Nederland vind je 16 wandelroutes en 4 landgoedommetjes over en langs de fraaiste landgoederen die ons land kent, inclusief heldere en overzichtelijke routekaarten. Via handige veldgidspagina’s toont deze gids je welke dieren en planten karakteristiek zijn voor landgoederen en de omringende natuurgebieden.

Je ontvangt de wandelgids nu bij een mini-abonnement op Roots!

Roots
Natuurwandelen
HET FOCHTELOËRVEEN KLEURT STEEDS WAT GELER

Roots-redacteur Daniël Mulder wandelt voor Roots overal in Nederland. Voor een wandelroute was hij in het Fochteloërveen, een natuurgebied op de grens van Friesland en Drenthe. Wat opviel: de dag kleurde langzaam geler. Met dank aan de geelgors.
Foto: Trix Lindeman

Roots
DE MOOISTE FOTOLOCATIES

Volgende week verschijnt het vierde en laatste deel van De mooiste fotolocaties van Nederland. Ditmaal West-Nederland over de provincies, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht: 180 gebieden, 800 locaties en 464 pagina’s.

Je kunt dit boek t/m 11 april met € 5 korting bestellen. Omdat de reeks nu compleet is, ontvang je allerlei extra’s. Bestel je de hele reeks? Dan ontvang je ook de luxe verzamelcassette cadeau!

In één klap is dit het meest omvangrijke werk over Nederlandse natuurgebieden. Een waardevol naslagwerk voor elke natuurliefhebber en –fotograaf.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest Roots - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden