Ze zijn er: de Seasons agenda en kalender 2022!
Seasons
bijzonder overnachten
Middenin de natuur van Overijssel

Renate logeert bij B&B Het Leeuwterveld: “Hier logeren voelt als een warm bad. Alles ademt sfeer, rust en gastvrijheid op deze landelijk gelegen boerderij.” Bonus: natuur in overvloed, zo ligt de B&B vlakbij Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Seasons
ze zijn er!
Agenda en Jaarkalender 2022

De Seasons agenda 2022 (t.w.v. € 13,99) staat boordevol extra’s zoals creatieve zelfmaakideeën, stylingtips, lekkere recepten, groentips en heel veel seizoensfoto’s om even bij weg te dromen. In de Seasons jaarkalender 2022 (t.w.v. € 9,99) zijn de 12 mooiste Seasons-foto’s verzameld.
Je ontvangt de Agenda óf Jaarkalender 2022 nu cadeau bij 3 nummers Seasons. Je betaalt slechts € 17,50!

Seasons
dit wil je meemaken
Trektocht te paard

Meestal zijn het schapen en koeien die aan het begin van de zomer naar hogere bergweiden worden geleid, maar in de Franse Pyreneeën gebeurt dat ook met een bijzonder paardenras: mérens-paarden. En deze keer mag collega Kat mee. Een pittige, maar onvergetelijke tocht.

Seasons
naar Italiaans recept
Homemade limoncello-koekjes

Marloes houdt van bakken én van limoncello: “Ben je ook zo verzot op limoncello? Dan zijn deze cookies een absolute must… Alleen de naam al: ‘limoncello melting moments’. Maak ze zelf en je snapt waarom.”

Seasons
tuintip
De plus van pluimhortensia’s

Hortensia’s slurpen water en laten het koppie hangen als het warm is. Moeten we het dan zonder deze uitbundige bloeiers doen? Nee hoor, tipt Marie: “Kies voor de pluimhortensia, die kan beter tegen droogte dan de rest van de familie Hydrangea.”

Seasons
advertorial
Ontdek karakteristiek Achterhoek

Met zijn alom geprezen coulisselandschap is de Achterhoek dé fiets- en wandelregio van Nederland. Hier kun je in alle ruimte genieten van prachtige vergezichten, bloemrijke theetuinen, romantische wijndomeinen, historische stadjes en tientallen kastelen.

Volg Seasons ook op
Seasons - Instagram Seasons - Facebook Seasons - YouTube Seasons - Pinterest
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden