Oprethold den bedste brændstoføkonomi med dæktypen, der passer til årstiden
Logo
Se online | Book prøvetur | Find forhandler
Så blev det endelig tid til lun forårssol og dejligt lange dage. Og samtidig er det anledningen til at få din Peugeot gjort helt klar til at køre den nye, lyse årstid i møde. Få her 5 gode tips til forårsklargøringen, som vores værksted kan hjælpe dig med allerede i morgen.

Du ønskes et rigtig dejligt forår.

BOOK DIT NÆSTE VÆRKSTEDSBESØG ONLINE - NÅR DET PASSER DIG

Nu er det blevet endnu nemmere at booke tid på værkstedet. Vores nye og fleksible online-bookingsystem holder åbent døgnet rundt, så du kan booke præcis, når det er mest belejligt for dig.

SKIFT TIL SOMMERDÆK
DINE DÆK SKAL PASSE TIL ÅRSTIDEN
Nu hvor foråret har fået overtaget, er det tid til at skifte til sommerdækkene. De er designet og beregnet til kørsel, når temperaturen kommer over 7C °. Efter hjulskiftet er det vigtigt løbende at tjekke og justere dæktrykket, da et forkert dæktryk kan resultere i ujævn slitage på dækket og en forringet brændstoføkonomi.

Få et godt tilbud på dækskifte hos os, hvor du også kan booke tid med det samme.
BREMSEEFTERSYN
BREMSERNE ER AFGØRENDE FOR DIN SIKKERHED
Bremsesystemet skal altid reagere omgående og med præcision, når du træder på bremsepedalen. Derfor er det afgørende for din og andres sikkerhed, at du jævnligt husker at få bremserne efterset.

Er der tydelige tegn på defekt som lys i bremseindikatoren i instrumentbrættet, at bremsepedalen føles meget hård eller blød eller bilen virker ustabil og skrider ud ved bremsning, bør du omgående kontakte dit værksted.
FÅ SKIFTET VISKERBLADENE
OPTIMALT UDSYN I FORÅRSSOLEN
En ren rude er en forudsætning for optimalt udsyn – og dermed øget sikkerhed i trafikken.
Vinterperioden med kulde, frost og vejsalt tager særlig hårdt på viskerbladene, så oplever du, at de visker skævt, efterlader striber - og måske endda kommer med mislyde, bør de udskiftes med det samme.

Book tid online – eller kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er tid til udskiftning.
ER DIN BIL KLAR TIL SYN?
GRATIS SYNSTJEK - OVERBLIK INDEN SYN
Skal din Peugeot til syn tilbyder vi dig forinden et synstjek helt uden beregning.

Bestil blot tid på dit Peugeot-værksted via online-bookingsystemet. Efter synstjekket vil du få en detaljeret oversigt over, hvad der helt præcis skal udbedres, før bilen kan gå igennem periodisk syn. Vi giver dig samtidig et prisoverslag og en grundig vejledning om det arbejde, der skal udføres.
STENSLAG
RUDE UDEN RIDSER
Lyden af den lille sten, der kontant rammer forruden kan være et varsel om, at skaden er ved at ske.

I mange tilfælde kan stenslaget dog heldigvis repareres inden det udvikler sig. Sæt et stykke gennemsigtigt tape på det lille område, så det holdes fri for yderligere snavs, og kontakt os hurtigst muligt.
FORHANDLERINFO
Forhandler
BEMÆRK!
Du har endnu ikke valgt en fortrukken forhandler.
Serviceværksted
BEMÆRK!
Du har endnu ikke valgt et fortrukkent serviceværksted.
Ret profil »
Opdater din profil Book prøvetur Find forhandler Afmeld nyhedsbrev
Du modtager denne mail, fordi du er tilmeldt Peugeots nyhedsbrev på newsletter@newslettercollector.com. Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, kan du afmelde dig her.