De Engelsen mikken op 5 gigawatt aan waterstofproductie tegen het jaar 2030.
Gawalo
Online versie

 

5 GW koolstofarme waterstof in 2030 in Engeland  
De Engelsen mikken op 5 gigawatt aan waterstofproductie tegen het jaar 2030. Genoeg voor 3 miljoen huishoudens. Maar wel met blauwe waterstof in de mix. 
Lees verder >
Uitstel voor eis hernieuwbare energie bij ingrijpende renovatie
Bij ingrijpende renovaties moeten gebouwen net als bij nieuwbouw een verwarmingssysteem krijgen dat hernieuwbare energie opwekt. Dat staat in de Europese richtlijn Renewable Energy Directive II (REDII). De Nederlandse overheid gaat deze eis pas dit najaar implementeren in de bouwregelgeving.
Lees verder >
Remeha introduceert nieuwe generatie Avanta  
Remeha introduceert de nieuwste generatie van de Avanta: de Remeha Avanta Ace. Standaard ingebouwde onderdelen moeten voor gemak zorgen bij installatie en onderhoud. 
Lees verder >
Kies je bij luchtbehandelingskasten voor een warmtewiel of een kruisstroomwisselaar voor warmteterugwinning?
Bij warmteterugwinning in luchtbehandelingskasten kun je kiezen voor een warmtewiel of een kruisstroomwisselaar. Wanneer kies je welke oplossing? Dat is een van de meest gestelde vragen aan leveranciers van ventilatiesystemen.
Lees verder >
Maakt goed isoleren een woning geschikt voor LT-verwarming?
Een belangrijke energiebesparende pijler is goede isolatie. Maar maakt goed isoleren een woning ook geschikt voor LT-verwarming?
Lees verder >
Sponsored content
Waarom het monitoren van energiestromen belangrijk is voor installaties
Enervalis Home Platform koppelt alle duurzame installaties in een woning. Daarmee wordt het mogelijk om het energieverbruik te monitoren en krijgt de installateur inzicht in het technisch functioneren van een installatie. Door Remote asset management is het mogelijk om preventief onderhoud toe te passen.
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright