5 heerlijke ontbijten

2 years ago


Text only:

Nieuwsbrief
31 januari 2017


Heerlijk ontbijten


Zonder de eerste maaltijd van de dag zijn onze energiereserves snel leeg en steekt het eerste hongergevoel al ver voor de lunch de kop op. Vaak grijpen we dan naar iets zoets of lunchen we uitgebreid.


Sla je ontbijt daarom niet over! Ontbijten is dus niet alleen ontzettend belangrijk tijdens het afvallen, maar bovenal ook erg lekker. Probeer een van deze heerlijke ontbijtideeën. Zo wordt opstaan ineens een stuk leuker.


RECEPT │
Omelet met tomaat en champignons


Heb je 's ochtends wat meer tijd, ga dan aan de slag met eieren. Deze behoren tot de verzadigende voedingsmiddelen en geven je langer een aangenaam voldaan gevoel. Ook is het goed om variatie in je ontbijt aan te brengen en zo verschillende voedingsstoffen binnen te krijgen.


SUCCESVERHAAL |
"Heel goed vol te houden"


Als er feest was, dan werd het bij Mieke thuis gevierd met lekker eten en heerlijk gebak. Dat bleef niet onopgemerkt op de weegschaal. Door die extra kilo's zat ze steeds minder goed in haar vel en besloot ze om samen met een vriendin af te vallen met Weight Watchers. En met succes!


SPOTLIGHT |
Weight Watchers kookboek


"Wat eten we vandaag?", is waarschijnlijk de meest gestelde vraag waar je niet vaak meteen een antwoord op hebt. Met dit 365 dagen kookboek verandert dit voorgoed. In dit boek vind je voor elke dag van het jaar een suggestie voor een dagmenu en bijhorend recept. Evenwichtig, gezond en verzadigend!
Registreren | Afmelden |
E-mail instellingen | Privacy Policy
Je bent aangemeld als B13E0C273E@NEWSLETTERCOLLECTOR.COM
© 2017 Weight Watchers International, Inc. © 2017 WeightWatchers.com, Inc. Alle rechten voorbehouden. Weight Watchers en SmartPoints zijn merken van Weight Watchers International, Inc. en worden onder licentie gebruikt door WeightWatchers.nl B.V. en Weight Watchers Netherlands B.V.
WeightWatchers.nl B.V. | Bijster 12, 4817 HX Breda

Weightwatchers.nl

Categories: Health | Welfare
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019