Een samenvatting van het beste van DenkProducties 2022! De best beluisterde podcast, de meest bekeken video, de best gelezen blog, het best beoordeelde seminar en de hoogst beoordeelde spreker!
Bekijk deze e-mail online.
plaatje
5 keer het allerbeste van DenkProducties

Beste ,

Wil je 2023 fris en ijzersterk beginnen? Tank dan inspiratie bij het allerbeste van DenkProducties van het afgelopen jaar. We hebben het netjes voor je op een rij gezet:

1️⃣     De best beluisterde podcast
2️⃣     De meest bekeken video
3️⃣     Het meest gelezen blog
4️⃣     Het best beoordeelde seminar
5️⃣     De hoogst beoordeelde gastspreker
 
#1 De best beluisterde podcast
Mathieu Weggeman is een man vol geweldige verhalen. Over vakmanschap, leiderschap en professionals. Zijn DenkTank podcast was de best beluisterde van het jaar. Een echte luistertip dus. Kijk voor een sneak preview deze video:
 
Luister podcast hier
#2 De meest bekeken YouTube video
Simon Sinek heeft de meest bekeken clip op het YouTube kanaal van DenkProducties. Zijn inzicht over de vraag ‘hoe start je een cultuurverandering’ wordt over de hele wereld bekeken. Heb je het nog niet gekeken? Snel even doen:
 
Bekijk video hier
#3 Het meest gelezen blog
Remco Claassen geeft in deze blog 3 slimme hacks om mensen op het puntje van hun stoel te houden. Ideaal om even te raadplegen als je jouw nieuwjaarsspeech nog moet houden. Kijk voor een video uit die blog met een slimme ‘deurknop oefening’:
 
Lees blog hier
#4 Het best beoordeelde seminar
Het allerbeste seminar van het jaar was Teamintelligentie van Jitske Kramer. In deze video geeft Jitske Kramer je een slimme tip over het leiden van online meetings:
 
Tip van Jitske
#5: De best beoordeelde gastspreker
Van iedereen die op het podium kwam in 2022, scoorde Eric van ’t Zelfde het hoogste rapportcijfer. Zijn gastpresentatie bij Teamintelligentie werd beoordeeld met een 9,04! Kijk hier voor een kort fragment uit zijn presentatie:
 
Presentatie van Eric
Meer van het beste
Wil je nog meer van het beste zien, dan hebben wij voor jou een top 3 gemaakt van de beste podcasts, YouTube videos, blogs, seminars en gastsprekers van 2022!
 
 
-› Bekijk alle top 3's
 
Zien we je terug in 2023?
In het verse jaar dat voor ons ligt doet DenkProducties 6 seminars met geweldige sprekers uit binnen- en buitenland. Van Jitske Kramer tot Tim Ferriss. Waar zien we jou terug? Check de kalender!
 
 
-› Kalender 2023
 
We wensen je een goed 2023 en zien je hopelijk snel!

Team DenkProducties
 
Volg ons op:
FTINYouTubeFlickrInstagram
Namens DenkProducties ontvang je deze mail op het volgende adres: newsletter@newslettercollector.com
Kreeg je deze nieuwsbrief doorgestuurd? Klik dan hier om je ook in te schrijven!
© 2023 DenkProducties - Afmelden - Contact - Privacy