Je wekelijkse FietsActief-nieuwsbrief vol fietsinspiratie
FietsActief 6:

FietsActief 6:

Fiets langs de IJssel en ga op fietssafari over de Veluwe !
 
 
FietsActief
5 vragen over...
ontbrandende accu's

Met regelmaat zijn er nieuwsberichten te lezen over ontbrandende e-bike accu’s. Zo bleek de grote brand bij Stella in Nunspeet begin dit jaar veroorzaakt te zijn door een ingeruilde accu. Hoe kan dat? En kan het thuis ook gebeuren?

FietsActief
Mét fijne afstapplek
Gratis fietsroute Wörthersee

Na een lange dag fietsen in het Oostenrijkse Karinthië lekker borrelen op een terras, de sauna in én uitgebreid dineren aan het water? Dat kan bij hotel Linde aan de Wörthersee! Met de 47 kilometer lange Wörthersee-Keutschacher Seental fietsroute kom je langs deze hele fijne uitvalsbasis!

FietsActief
Bij Diepenheim
Fietsen langs kastelen

Zin in een weekendje fietsen in eigen land? Diepenheim, in de gemeente Hof van Twente, is een prachtig gebied met mooie fietsroutes, zoals de Zes kastelen route Diepenheim. Tip: stap even af bij Gastenboerderij De Ziel. Het erf ligt op een 'horst', een hoogte in het Twentse landschap waar je een fantastisch uitzicht hebt op het omliggende eeuwenoude coulisselandschap. 

FietsActief
FietsActief-puzzelboek cadeau bij een abonnement

Het fietsseizoen is nog lang niet voorbij. In de nazomer valt er nog genoeg te ontdekken op de fiets in ons verrassend veelzijdige land.

Om de nazomer te vieren, heeft FietsActief een unieke aanbieding voor je! Voor slechts € 25 ontvang je vijf nummers FietsActief én Puzzel & Fiets.

Het FietsActief-puzzelboek - Puzzel & Fiets - is een (eenmalige) speciale uitgave met 12 mooie FietsActief-routes door alle provinciën, en met meer dan 100 gevarieerde puzzels – met die provinciën als thema.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer