Klik hier als de nieuwsbrief niet goed getoond wordt.

Zien wij u ook op de 50+ beurs?

Geachte dames en heren

Met 50% korting naar 50PlusBeurs en Silver Show!
De 25e editie van de 50PlusBeurs (Silver Edition) is van 19 tot en met 23 september 2017 in De Jaarbeurs Utrecht en Holland Cruise Center is ook aanwezig. Aansluitend is er de Silver Show met Karin Bloemen van 17.15 tot 19.00 uur. Beurstickets kosten slechts € 9,95. Combitickets Beurs & Show kosten slechts € 22,50.

50PlusBeurs: Zilveren jubileum editie 
De 50PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen: iedere bezoeker ontvangt een Silver Surprise!

Silver Show met Karin Bloemen
Meteen ná de beurs kun je genieten van de Silver Show, een feestelijke voorstelling vol muzikale hoogtepunten en hilarische sketches met Karin Bloemen, Mariska van Kolck, Paulette Willemse en Saskia van Zutphen. Deze Silver Sisters geven van 17.15 tot 19.00 uur een unieke jubileumshow, die nergens anders te zien zal zijn. De Silver Show geeft extra glans aan de zilveren beurseditie en biedt zang en cabaret met het leven als onuitputtelijke bron van inspiratie.

Korting 50% in de voorverkoop
Bestel tickets met actiecode: «HOLLANDCC» via www.50plusbeurs.nl

50PlusBeurs: € 9,95. Combiticket Beurs & Show: € 22,50 (géén bestelkosten!)
Telefonisch bestellen kan via 026 377 97 36 (geef dan ook de actiecode HOLLANDCC door).

Met vriendelijke groet,

Het team van Holland Cruise Center


Culturele contrasten

15-09-2017 * MS Midnatsol * van Amsterdam naar Casablanca * al vanaf 699 euro per persoon

Vaar mee met Hurtigruten voor een praachtige zeereis van Amsterdam naar Casablanca. Bezoek Guernsey, ontdek het Spaanse La Coruna en de Portugese steden Leixoes en Lissabon. Na het prachtige Cadiz komt u aan in Casablanca. Geniet van de kleinschaligheid van het mooie MS Midnatsol tijdens de zeedagen.

Lees verder

Atlantische Eilanden

23-09-2017 * MS Midnatsol * Atlantische Eilanden * al vanaf 999 euro per persoon

Zo`n bijzondere reis wilt u niet missen. Met het MS Midnatsol van Hurtigruten vele eilanden in de Atlantische Oceaan ontdekken. Wat dacht u van Tenerife, La Gomera, bloemeneiland Madeira en de prachtige Azoren. Uw cruise eindigt in de Portugese hoofdstad Lissabon.

Lees verder

cruisenieuws en aanbiedingen op facebook cruisevideos en films op youtube cruisenieuws en aanbiedingen op twitter

Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.