50 ideer til hans pakkekalender | Mordet i Orientekspressen | Human Flow

1 year ago
  • Html
  • Text
Har du problemer med at se nyhedsbrevet, klik her
UDVALGT   UNDERHOLDNING  TIL  DIG
.
50 ideer til hans pakkekalender
Vi har gjort forarbejdet og fundet 50 gaveidéer under 100 kr. til ham, du holder af. Så er det bare at komme i gang med at shoppe whiskyglas, specialøl, kortholder og meget, meget mere.
LÆS MERE    >

.
MORDET I ORIENTEKSPRESSEN
Glæd dig til Kenneth Branaghs spektakulære filmatisering af Agatha Christies klassiker, MORDET I ORIENTEKSPRESSEN. Et mysterium med et drabeligt twist!
KØB BILLET  >
.
Human Flow af Ai Weiwei
”Human Flow” dokumenterer over 65 millioner menneskers kamp for at finde sikkerhed og retfærdighed. Se dokumentaren i biografen fra den 9. november.
KØB BILLET      >
.
.
Crazy Christmas Cabaret 2017
Seriøst, sindssyg satire, pragtfuld parodi og medrivende musik sender jer på en spændende rejse op i rummet i årets forestilling, Planet Rump - The Farce Awakens. 
KØB BILLET        >
.
Gavekortet til alt
Biografbilletter, restaurantbesøg eller modetøj? Med SuperGavekortet kan modtageren helt selv vælge sin gave.
LÆS MERE             >
.
Jessie Ware indtager Danmark
Jessie Ware er blevet sammenlignet med både Whitney Houston, Sade, Beyoncé og Adele. Selv kalder hun sin musik for britisk elektronisk soul. Oplev hende i Vega d. 10/3 2018.
KØB BILLET           >
.
.
Julens bedste hjemmebag
Jul er lig med hjemlig hygge og den dejligste duft af brunkager og pebernødder. Vi har samlet alle de bedste opskrifter på hjemmebagte småkager til din jul.
LÆS MERE  >
.
Lækker menu til Mortensaften
Til Mortensaften hører stegt and, brune kartofler og brun sovs. Vi har sammensat en skøn menu med forret, hovedret & dessert til Mortensaften den 10. november.
LÆS MERE     >
.
Oplev en storspillende Dejan Cukic i den anmelderroste og biografaktuelle film, FANTASTEN!
Claus (Dejan Cukic) lever et heftigt liv i overhalingsbanen. På overfladen er han den engagerede, smarte bilforhandler og succesfulde verdensmand, der kan klare det hele. Samtidig er han en passioneret gambler, der får et kæmpe adrenalinsus ud af spændingen ved rouletten og pokerbordet. Det opslidende dobbeltliv tager langsomt, men sikkert magten fra ham. Da Claus en dag opsøges af sin voksne søn Silas (Oscar Dyekjær Giese), prøver han at dele sin passion med ham, men ender med at få gældsat Silas til et par voldelige kriminelle. Nu er det op til Claus at redde Silas ved at gøre den ultimative indsats og sætte sit eget liv på spil.
De danske anmeldere har i samlet flok udråbt FANTASTEN til at være et enestående comeback og en pragtpræstation af Dejan Cukic, der har sin første store rolle i dansk film i 8 år. FANTASTEN kan nu opleves i biografer over hele landet. 
KØB BILLET    >

.
Du modtager denne mail, med forslag til gode oplevelser og produkter, fordi du har tilmeldt dig Egmont Koncernens fælles nyhedsbrev. Tilmeldingen er ofte foretaget via en konkurrence på vores websites, Facebook eller øvrige aktiviteter.
Egmont koncernen består blandt andre af Nordisk Film, Billetlugen, GoGift og Egmont Publishing.
Du kan når som helst afmelde dig dette nyhedsbrev ved at klikke afmeld

Share this newsletter on

© 2019