Voor het eerst mama: "Toen het zover was, mocht ik Otis eigenhandig op de operatietafel leggen..."
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
50 Italiaanse babynamen om bij weg te dromen
Zoek je nog een knappe voornaam voor je kleine spruit? Laat je dan eens inspireren door 'La Bella Italia'! Wij zijn alvast helemaal weg van deze Italiaanse babynamen voor jongens en meisjes.
Lees meer
7 dingen die je met tetradoeken kunt doen
Een goede raad aan elke zwangere vrouw: koop gerust enkele tetradoeken op voorhand en zet er een paar mooie op je geboortelijst, want ze komen voor van alles en nog wat van pas! Waarvoor je al die vrolijke doeken kunt gebruiken, vertellen wij je graag.
Lees meer
Mijn verhaal: het zoontje van Tiffany werd doof geboren
Tiffany's tweede zoontje Zjeff raakte tijdens de zwangerschap besmet met het CMV-virus. Daardoor werden zijn oortjes aangetast en zonder hulpmiddelen zou Zjeff doof door het leven gaan. Tiffany vertelt haar verhaal.
Lees meer
Voor het eerst mama: "Toen het zover was, mocht ik Otis eigenhandig op de operatietafel leggen..."
Mama-redactrice Celine werd in augustus 2019 voor het eerst moeder, van de überschattige Otis. Wat dat met haar deed en hoe zij nu als prille mama in het leven staat, deelt ze in deze column.
Lees meer
13 luierhacks die je al veel eerder had willen weten
Wist je dat je per kind ongeveer 5000 luiers verschoont? Een luier verversen is helaas niet altijd even makkelijk, en soms zelfs een waar drama. Gelukkig zijn er heel wat trucjes die het verversen van een luier een stuk aangenamer maken.
Lees meer
Huidverzorging: mag je zomaar alles smeren als je zwanger bent?
Ben je zwanger, dan let je waarschijnlijk erg goed op wat je wel en niet mag eten. Maar hou je ook rekening met welke verzorgingdproducten je gebruikt? Die stoffen gaan namelijk via de huid en ons bloed door de placenta naar je baby.
Lees meer
Papa-talk: “’Waarom moeten kinderen toch naar school? Kunnen we hem geen thuisonderwijs geven?’ snotter ik”
Thomas Detombe (34) is journalist, kersvers Libelle Mama-columnist en papa van Lucas (2,5). Eind mei verwacht hij samen met Emma (33) een tweede kindje, spannend! Over wat het jonge vaderschap met hem en zijn gevoelsleven doet, schrijft hij voor jullie openhartig en onverbloemd neer.
Lees meer
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid