Heb jij al een koopje gescoord uit de wintersale?‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Nog 1 week...

2e halve prijs
Jumpy Unicorn Epplejeck
Paardenspeeltje Horsegear Unicorn
Quur QCardie Softshell en Quur QChain
Horsegear Ruffle en Horsegear Ruches

More = less!
Want shop je twee items, dan krijg je op het tweede artikel nu maar liefst 50%korting! Super handig als je niet kunt kiezen tussen die ene rijbroek of rijlegging, een bijpassend halster bij die ene deken wil of wanneer je jouw dekjesverslaving niet in de hand hebt en je gewoon nog twee dekjes toevoegt aan je overvolle zadelkast!

Shop paard
Shop ruiter

Nieuwe shopvlog!

Blind setjes challenge met een gast!
Video bekijken

SALE tot -50%

50% wintersale
Scoor hier je koopje!
La Valencio LVQira
La Valencio LVQuote Kids
La Valencio LVQiana

NIEUW bij Epplejeck!

Active Rider bodyprotector Flex Pro kids
Active Rider bodyprotector Flex Pro Adult
Active Rider bodyprotector kids

Safety first! Nieuw zijn de bodyprotectors van Active Rider. De back- en bodyprotectors beschermen jou tijdens de trainingen en buitenritten met je paard. Ze zijn comfortabel en lichtgewicht en zijn gemakkelijk te verstellen. 

Alle nieuwe items

Maanddeals voor een fit paard!

Maanddeals Februari

Merk jij dat jouw paard in de overgangsmaanden van winter naar voorjaar last heeft van een verminderde conditie of weerstand? Komt hij moeizaam uit zijn wintervacht of heeft hij net een stressvolle periode achter de rug? Dan is de NAF In The Pink Powder een fijn supplement om jouw paard mee te ondersteunen. Deze krachtige opkikker is ook geschikt als dagelijkse aanvulling bij gezonde recreatie- en sportpaarden voor extra uitstraling en conditie. 

NAF
Pavo

Noteer alvast in je agenda!

Ladies Night bij Epplejeck
Meer info