50% korting op kaarten | Gespot door de Trendwatcher | Nieuwe blogs

3 years ago
  • Html
  • Text
50% korting op Negenmaandenbeurskaart 2016 E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.
NIEUWS

Unieke actie in november!

Houd je mailbox goed in de gaten. In november krijg jij als trouwe nieuwsbriefabonnee 50% korting bij aankoop van twee entreekaarten!
Ken jij iemand die zwanger is of net bevallen? Zorg dat ook zij gebruik kan maken van deze actie en laat haar inschrijven voor de gratis Negenmaandenbeurs nieuwsbrief.
Stuur haar een bericht »
WINNEN & FUN

GONNIE EN VRIENDJES

Wie eerder naar de Negenmaandenbeurs is geweest, kent onze beurstas. Een bijzonder en uniek ontwerp speciaal voor de beurs. Dit jaar prijken Gonnie en haar vriendje Gijsje op de beurstas. Zijn ze niet leuk? Vanaf december te bestellen samen met je toegangskaart.
HOE DOE IK DAT

Deze maand: Hoe temperatuur ik mijn baby

WINNEN & FUN

Noppies, 4moms en 5 halfjaarbonnementen op mama & family

Wil je binnenkort kans maken op leuke prijzen van o.a. Noppies en 4moms? Volg ons op Facebook en zorg dat je ook kans maakt op deze mooie prijzen! Je kunt ook nog meedingen naar 1 van de 5 halfjaarabonnementen op het vernieuwde mama & family. Op 5 oktober maken we de 5 winnaars bekend.
TIPS & TRICKS

KONDIG JE ZWANGERSCHAP ORIGINEEL AAN

Ben je zwanger en moet je het grote nieuws nog vertellen? Dit is een leuk overzicht van de meest originele aankondigingen.
BLOGS

NIEUW: Maaike vertelt over haar tweeling zwangerschap

Je leest vanaf nu Maaike’s blog maandelijks in de Negenmaandenbeurs nieuwsbrief. Maaike is 32 jaar, heeft een enorm leuke fulltime baan en is voor de eerste keer zwanger. Niet van 1 baby, maar gelijk van 2! In haar blog 'Het zijn er 2...' schrijf ze over haar zwangerschap.
Lees meer over Maaike en haar eerste blog »
ACHTER DE SCHERMEN

Onze nieuwe beursmanager stelt zich voor:

Hoi! Ik ben Daniëlle en ik volg Nicole op als Beursmanager. Ik heb al heel wat jaren ervaring bij de RAI en ik ben ervaringsdeskundige als het gaat om kids. Ik heb samen met mijn man Arnoud twee heerlijke zoons Pieter en Mats en ik geniet met volle teugen van het ouderschap. Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe functie.
Lees meer »
BLOGS

GESPOT DOOR ONZE TRENDWATCHER: FRIS WIT BIJ BABYBJÖRN

Fris wit is het nieuwe zwart voor BabyBjörn! Daarom is het succesnummer, wipstoel Balance, nu uitgevoerd in wit mesh, gemaakt van luchtig netstof met honingraatstructuur. Lekker luchtig voor de zomer, want met dit materiaal krijgen baby's het niet te warm. Mesh is verder vochtabsorberend en sneldrogend dus geen zwetende ruggetjes meer! Ook de bekende buik- en rugdrager BabyBjörn One is voortaan in fris wit verkrijgbaar.
Lees meer »
BLOGS

GESPOT DOOR ONZE TRENDWATCHER: DUURSTE KINDERWAGEN TER WERELD

Is een kinderwagen een statussymbool? Jazeker! Met je kindje wil je natuurlijk pronken en als je ruim bij kas zit, mag een kinderwagen ook wat kosten. Kijk eens naar de duurste kinderwagen ter wereld: de Bespoke Balmoral van het Engelse merk Silver Cross. Wat maakt deze Silver Cross zo bijzonder en duur?
Lees meer »
BLOGS

GESPOT DOOR ONZE TRENDWATCHER: KINDERWAGEN WORDT LONGBOARDSTROLLER

Kun je het comfort van een kinderwagen combineren met een plezier van longboarding? Yes, dacht het ontwerpteam van Quinny. Na een paar jaar testen en finetunen is het product nu gereed voor de markt. Iedereen weet wat een kinderwagen is, maar wat is een longboard? Voor de nitwits onder ons... dat is een soort skateboard maar met dikkere wielen voor meer stabiliteit.
Lees meer »
Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook
Organisatie: Partners:  
Disclaimer
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Alle e-mailberichten van RAI Amsterdam zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie, noch voor de tijdelijke ontvangst, kan RAI Amsterdam aansprakelijkheid aanvaarden. Evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend. RAI Amsterdam aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.
Contact   Disclaimer   Uitschrijven   Gegevens wijzigen

Share this newsletter on

Related newsletters

Rai.nl

Categories: Fair events Events Aquatics | Boats Gift Children | Babies Pregnancy
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Other newsletters from Rai.nl

More newsletters from Rai.nl

© 2019