Zeester met 5 armen... of 44 | Fotografie: de Hollandse Big Five
GRATIS VERZENDING

GRATIS VERZENDING

Bestel Roots Vogelmagazine of Roots zonder verzendkosten. Kortingscode: GRATIS.
Roots
5 feiten over...
DE STER VAN DE NOORDZEE

Verrassend weetje: bij de zeester zitten de mond en anus precies andersom. De mond zit aan de onderkant, zijn anus in het midden op de bovenkant. Redacteur én strandliefhebber Paul Böhre schreef een artikel met nog meer leuke weetjes over de zeester.
Foto: Margreet Frowijn

Roots
Knappe kapsels
ALS JE HAAR MAAR GOED ZIT

Een coupe du soleil, een warrige bos, wilde dreadlocks of gewoon wat heftig haar? Ook dieren hebben knappe kapsels en.. ja, ook wel eens een badhairday. Tijd voor een kammetje?
Foto: Pixabay

Roots
Nu te zien
FLUWELEN JUFFER

Wie nu langs een beek of ander stromend water wandelt, maakt een grote kans op het zien van de weidebeekjuffers. Roots legt uit hoe je ze herkent en waar je ze het beste kunt vinden.
Foto: J. Huibers

Roots
Opmars van de...
SLANGENAREND

Een biddende slangenarend boven de hei: dertig jaar geleden was dit nauwelijks voor te stellen, maar tegenwoordig herbergen enkele grote heidegebieden in Nederland en België jaarlijks één of meerdere slangenarenden. Hoe komt dat?
Foto: iStock

Vier een verrassende Vaderdag!
DUBBEL LEESPLEZIER

Op 21 juni is het Vaderdag. Geef hem een abonnement op een blad waar hij graag in leest. Je vader ontvangt het tijdschrift thuis op de mat en jij krijgt een code voor een gratis tweede abonnement. Verzilver de code en lees zelf ook lekker mee. Of kies een abonnement op een heel ander tijdschrift, dat kan natuurlijk ook.

Roots
Roots
Foto van de Maand juni & juli
OP JACHT NAAR DE BIG FIVE

Het thema voor de wedstrijd Foto van de Maand juni/juli 2020 is ‘De grote vijf van Nederland en België’. Je kunt nu je foto’s inzenden. De inzendtermijn loopt t/m 10 juli. Om je winkansen te vergroten geeft fotoredacteur René Alblas 6 fotografietips.
Foto: Bernard Stam

Roots
Roots-boek: nu al 4e druk!
ROOFVOGELS & UILEN

In Roofvogels en uilen van Noordwest-Europa vind je uitgebreide beschrijvingen van 21 roofvogels en 10 uilen. Aan de hand van prachtige, natuurgetrouwe illustraties en infografieken wordt alles verteld over hun leefgebieden, hun unieke levenswijzen en gedrag en kom je tal van fascinerende weetjes tegen.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer