Verken de wereld met KLM Travel Tales. Inspiratie nodig voor je volgende reis? Lees onze reisverhalen over onder andere Barbados, Panama en Las Vegas.
Verken de wereld met KLM Travel Tales.
Online versie
Laat je inspireren door 5 verrassende reisverhalen
In onze allernieuwste editie van KLM Travel Tales nemen we je mee naar Noord-, Midden- én Zuid-Amerika. Samen met onze partners verzamelden we de hoogtepunten van vijf bestemmingen voor op je bucketlist. Ontdek het Canadese winterwonderland of de woestijn van Nevada, droom weg bij de mooiste tropische eilanden, en beleef een samensmelting van stad en natuur in Panama.
Bekijk alle reisverhalen
Panama: een tropische cocktail
Tussen Costa Rica en Colombia in vind je Panama. Met als must-see Panama City, de meest kosmopolitische stad van Midden-Amerika. Het is een mengelmoes van natuur en stad, een unieke combinatie. Middenin de tropische jungle en meren zijn de landschappen schitterend. Tijdens een wandeling kun je zomaar brulapen en kleurrijke vogels tegenkomen. En in het heldere water aan de witte zandstranden zwemmen vele soorten opmerkelijke vissen. Panama is een groen paradijs dat je gezien moet hebben.
Ontdek Panama
 
What happens in Vegas...
Miljoenen mensen trekken jaarlijks richting het entertainment in Las Vegas, maar de stad in Nevada heeft nog meer te bieden. Het gebied is namelijk omringd door natuurwonderen, zoals de Red Rock Canyon, én het is een culinair paradijs.
Beleef Las Vegas
 
Genieten op het tropische Bonaire
Het hele jaar door zon, witte stranden en een relaxte sfeer: Bonaire heeft alles. Op het Caribische eiland kun je genieten van heerlijke gerechten, wandelen door ongerepte natuur en volledig ontspannen in de mooiste resorts.
Beleef Bonaire
Wat vind jij van deze e-mail?
Vluchten worden uitgevoerd door:
klm.nl
Je ontvangt deze mail, omdat we je graag willen inspireren met unieke reisverhalen. Wens je deze inspiratie mails niet langer te ontvangen, dan kun je je via onderstaande link afmelden.

In de promotionele e-mails van KLM staan aantrekkelijke tarieven, inspirerende bestemmingen en het laatste nieuws. Daarnaast ontvang je incidentele e-mails, zoals een speciale aanbieding op jouw verjaardag, gepersonaliseerde aanbiedingen voor je volgende reis of om je te helpen bij jouw boeking als je de boekingsprocedure afsluit voordat deze is afgerond.

Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com. Je ontvangt dit bericht in overeenstemming met jouw persoonlijke voorkeuren zoals aangegeven in je Flying Blue-profiel. Indien je niet langer berichten van ons wilt ontvangen, dan kun je hier afmelden.

AIR FRANCE en KLM hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. We delen uw gegevens niet met derden zonder uw toestemming. Lees voor meer informatie het veiligheidsbeleid en de gegevensbehandelingsrichtlijn van AIR FRANCE en KLM's privacyreglement.

Flying Blue-klantenservice, 94852 Ivry-sur-Seine Cedex, Frankrijk. Société Air France, een naamloze vennootschap met een kapitaal van EUR 126.748.775, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is te Roissy-Charles de Gaulle, Frankrijk. Handelsregister Bobigny nr. 420 495 178.

KLM Koninklijke Luchtvaart Maatschappij, een naamloze vennootschap, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is te Amstelveen, Nederland. Handelsregister Amsterdam Nr. 33014286.