Kijktip: de splinternieuwe animatiereeks 'Monster Beach' (en win hier een leuke prijs!)
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
Voor het eerst mama: “Een peuter én een fiets naar huis dragen, iedere moeder kent dat wel”
Mama-redactrice Celine werd in augustus 2019 voor het eerst moeder, van de überschattige Otis. Wat dat met haar deed en hoe zij nu als prille mama in het leven staat, deelt ze in deze column.
Lees meer
Melk afkolven: wanneer doe je het en hoe begin je eraan?
De redenen waarom mama's met afkolven beginnen, zijn uiteenlopend: misschien drinkt je baby niet goed van de borst of misschien wil je gewoon kunnen terugvallen op een extra voorraadje in geval van nood? Hoe dan ook: met deze tips bereid je je goed voor.
Lees meer
Bucketlist: 10 dingen die je best doet voor je zwanger wordt
Hebben jullie besloten om jullie gezinnetje uit te breiden? Dan is een goede voorbereiding op de zwangerschap én het familieleven zeker nodig. Wij geven alvast 10 aanraders!
Lees meer
Kijktip: de splinternieuwe animatiereeks ‘Monster Beach’ (en win hier een leuke prijs!)
Surfen met trollen of zonnebaden met zombies: het kan allemaal in de splinternieuwe animatiereeks 'Monster Beach' van Cartoon Network. Zeker een aanrader voor de kinderen. En het leukste van al: wij mogen een leuke prijs weggeven!
Lees meer
Het leven van een mama: zo doet Sophie het
Het leven met kinderen, dat is prachtig, en we houden zoveel van hen, maar eerlijk: het loopt niet altijd van een leien dakje. En de vraag die we ons allemaal meer dan eens stellen: ‘Hoe doet zij het toch?’ In onze rubriek laten wij mama's aan het woord over hun aanpak. Vandaag: Sophie Janssens.
Lees meer
5x tips voor een geslaagde familie-uitstap
Nu reizen niet zo vanzelfsprekend is met een gezin, ben jij misschien ook meer geneigd om in eigen land het avontuur of net de rust op te zoeken. Maar hoe zorg je ervoor dat je uitstap niet in het water valt? Wij hebben vijf tips die je helpen bij het plannen van de perfecte uitstap deze zomer.
Lees meer
Beestig mooi: 6x ideetjes voor de kinderkamer in thema dieren
Wil je je kind graag verrassen met een make-over van z'n eigen plekje? Dan is een kinderkamer in het thema dieren een leuk idee. En niet alleen omdat kinderen dol zijn op beestjes, maar ook omdat het leerrijk is.
Lees meer
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid