5x waarom wij zo'n fan zijn van Sulawesi 💚

1 month ago


Text only:

Ontdek dit veelzijdige eiland. | Webversie

Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Sulawesi, ons favoriete eilandReisaanbiedingen 333travelSulawesi in beeldMeer Getaway Travel

Tessa van Indonesie.nl

"Een bijzondere cultuur, ongerepte natuur, vriendelijke mensen. Nee, we hebben het niet over Java. We hebben het over Sulawesi. Benieuwd waarom wij fan zijn van dit eiland? Ik verklap het je vandaag"

Ben je al naar Java en Bali geweest, en ben je toe aan iets nieuws? Of reis je liever buiten de gebaande paden? Dan is Sulawesi iets voor jou. Al het moois dat Indonesië te bieden heeft, vind je op dit eiland. Maar dan met net wat minder toeristen om je heen.
Waarom je naar Sulawesi móet? Dat vertellen we je in deze nieuwsbrief. We laten je ook meteen de leukste activiteiten in de natuur zien. Ga je mee?

Dít is Sulawesi

Door zijn geïsoleerde ligging heeft de natuur van Sulawesi een eigen ontwikkeling doorgemaakt. Dat het een bijzonder eiland is, laat deze video je wel zien.

Bekijk de video van sulawesi

Top 4 activiteiten in de natuur

In Sulawesi kom je als natuurliefhebber ruimschoots aan je trekken. Jungle, stranden, dieren. Maar hóe beleef je de natuur op zijn best? 

met deze 4 activiteiten

5 redenen waarom Sulawesi ons favoriete eiland is

Maak kennis met Sulawesi, ons favoriete eiland van Indonesië. Benieuwd waarom wij zo fan zijn van dit eiland?

dit zijn onze 5 redenen

Reisroute twee weken Sulawesi

Wil jij al het moois van Sulawesi ontdekken? Deze route brengt je in twee weken van Makassar in het zuiden naar het Bunaken National Park aan de noordkust.

bekijk de reisroute

Welk cijfer geef jij Sulawesi?

Ben jij ook naar Sulawesi geweest? Deel je reiservaring op Indonesie.nl en wie weet sta jij binnenkort met jouw foto's en review op de website en in de nieuwsbrief!

333travel
Verre reizen. Voor iedereen uniek.

"Dit zijn drie van onze populaire Indonesië reizen. Reis naar onontdekte plekken of bezoek juist alle highlights."

① Verborgen plekjes van Sulawesi
Ontdek Sulawesi met haar nog ongerepte natuur, de indrukwekkende dodencultuur van het Toraja Hoogland en in het noorden één van ’s werelds mooiste zeereservaten.
17-dgs privé-rondreis incl. vlucht v.a. € 2219

② Best Deal Sulawesi & Bali
Combineer Sulawesi’s uitgestrekte natuur en indrukwekkende dodencultuur van het Toraja Hoogland met een verblijf op Godeneiland Bali.
17-dgs privé-rondreis incl. vlucht v.a. € 1629

③ Bali-Gili Explorer
Deze rondreis brengt je langs de mooiste hoogtepunten van Bali, waarna je op een bijzondere locatie aan het prachtige strand van Gili Trawangan kunt uitrusten en snorkelen.
16-dgs privé-rondreis incl. vlucht v.a. € 1329

Zwemmen met mantaroggen

Columniste Maxime reisde door Indonesië. Hoog op haar bucketlist stond zwemmen met een mantarog. Een droom die uitkwam tijdens een een snorkeltrip bij Nusa Penida.

Lees de column van maxime

Nieuw: e-magazine vol verhalen

Onlangs publiceerden we ons nieuwe e-magazine, vol verhalen van BN'ers en onze community. Zo deelt Emilia haar verhaal over haar familie in Surabaya. 

blader door het e-magazine

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | Facebook | Wijzig e-mailvoorkeurenAfmelden

Credits: Aniahimsa (video)


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019