Waarom chocola gelukkig maakt + interview met Heel Holland Bakt-winnaar Elizabeth + het ándere Noord-Holland: fiets de Pontjesroute

Zin Magazine 1

Zin Magazine 1

Extra dik, boordevol top-interviews en sprankelende tips!
Zin
Het aftellen is begonnen…
Ode aan de winter

Op 21 december gaat volgens de astronomische kalender officieel de winter in. En na het zien van deze kiekjes zal zelfs de grootste koukleum duimen dat er in Nederland sneeuw gaat vallen.

Zin
Interview Heel Holland Bakt-winnaar Elizabeth Lopez
‘Het ontstaan van een gerecht is bijna een wonder’

Elizabeth Lopez won het achtste seizoen van het populaire programma Heel Holland Bakt. Wij delen een recept uit haar gloednieuwe kookboek én geven het weg. Ook deelt Elizabeth haar tip voor de feestdagen.

Zin
Zin & de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij
Gratis inspirerend verhalenboek

Bijna alle reddingboten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) dragen de naam van hun schenker of zijn vernoemd naar een dierbare. Achter die namen schuilen prachtige verhalen die te lezen zijn in het gratis boek Wie goed doet…. Vraag het boek vrijblijvend aan.

Zin
Ontdek een andere kant van Noord-Holland
Een fietsroute met mooie vergezichten en pittoreske dorpjes

Vlak boven Amsterdam ligt een prachtgebied voor een winterse fietstocht. Tijdens de Pontjesroute (44 km) kom je langs natuurgebieden, dijken, molens, gemalen en gezellige dorpen.

Zin
Ga er lekker voor zitten
6 fijne kijktips (en win een dvd)

Nu de donkere winteravonden voor de deur staan kunnen we weer heerlijk op de bank ploffen voor een tv-avondje. Wij hebben zes steengoede kijktips voor je gevonden. Een muziekdocumentaire, kerstprogramma’s die je niet wil missen, een Oscar-winnende film en meer…

Zin
Win een chocolade-kerstpakket
Waarom chocolade gelukkig maakt

Het is geen fabeltje: van chocolade word je echt gelukkig. Dit heeft maar liefst drie oorzaken. Wij leggen het uit en geven feestelijke chocoladepakketten van Merci weg.

Zin
Zin Magazine 1 ligt te shinen
En dit staat er allemaal in!

Zin 1 ligt in de winkel maar is ook online (zonder verzendkosten!) verkrijgbaar. Een extra dik nummer met o.a.: interviews met Maria Goos en Paul Groot; verandering roep weerstand op - zo lukt het toch; 3 knalrode kerstrecepten met wijntips; tips: regel het financieel goed als je uit elkaar gaat, reportage over het lieflijke Theater De Liefde. En je kunt weer inschrijven voor onze online cursus Zin in Beleggen.

Zin
Ontdek jij wie de dader is?
Los deze online theater-rechtszaak op

Een jonge docente Engels wordt vermoord. Is de collega die terechtstaat de daadwerkelijke dader? In de online-detective Midwinternachtsmoord speel jij voor jury. Met topacteurs als André van Duin, Renée Soutendijk en Kees Hulst.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden