Image
Tiramisu med jordbær og rabarber
Image
Opskrift
 
Tiramisu er italiensk og betyder ”kvik mig op”. Den italienske dessert laves traditionelt med kaffe og kakao, men her er den kommet i sommerklæder med jordbær og rabarber. Det er en gæstevenlig dessert, der helst skal laves dagen før.
6 råd: Sådan undgår du edderkopper i huset
Image
Bolig
 
Får edderkopper dine nakkehår til at rejse sig? Så kig med her.
Opløselige fibre og mælkesyrebakterier i pulverform lindrer forstoppelse
Image
SPONSORERET
Dårlige kostvaner og lidt for langt mellem toiletbesøgene kan bogstaveligt talt sætte en stopper for fordøjelsen. Lactocare har udviklet et opløseligt pulver med mælkesyrebakterier og opløselige fibre, som lindrer forstoppelse og bevarer en naturlig fordøjelseskomfort.
3 fantastiske rejsemål på Tyrkiets vestkyst
Image
SPONSORERET
Pønser du på, hvor jeres sommerferie skal gå hen? På Tyrkiets vestkyst er der nærmest solga-ranti, de smukkeste strande, spændende seværdigheder og det dragende blå hav at boltre sig i. Vi siger det bare!
Jeg er ikke længere tiltrukket af min kæreste
Image
Livsstil
 
Over de sidste par måneder har min kæreste ændret udseende, hvilket har resulteret i at jeg ikke længere tiltrukket af ham. Jeg føler mig som et dårligt menneske, for at have disse tanker, hvad gør jeg?
7 opskrifter med lækre nye kartofler
Image
Mad
 
Nye kartofler er en specialitet, der kun fås i en kort tid midt på sommeren. Spis nye kartofler som varmt tilbehør til alle typer kød, fisk og fjerkræ eller kolde i salater og på kartoffelmadder.
 
 
 
 
Bliv abonnent på vores magasiner og få dem bragt lige til døren. Vælg mellem alle vores spændende tilbud:
 
 
 
Brand
Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København Ø
Tlf: 3945 7500
CVR: 83131128