Vanaf wanneer starten de herinneringen van je kind? - Jarige in huis? Dit zijn de leukste taarten
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
6 tips van oma tegen baby- en mamakwaaltjes
Als nieuwe mama komt er veel op je af. Denk maar aan krampjes bij je baby of pijnlijke hechtingen na de bevalling. Met deze tips van oma voorkom én fiks je al heel wat baby- en mamakwaaltjes.
Lees meer
Bijna Sinterklaas: dit zijn de mooiste kinderschoenen om klaar te zetten
Sinterklaas is weer in het land! En traditiegetrouw worden dan de kinderschoenen zorgvuldig gezet, aan het raam, de trap of de schoorsteen. Om zeker geen slechte indruk na te laten bij die beste Sint, zet iedere kapoen natuurlijk graag zijn of haar mooiste schoentje klaar.
Lees meer
DIY: 4x een adventskalender voor de kinderen
Hou jij ook zoveel van kerst dat je al wekenlang aftelt tot het eindelijk zover is? Met een adventskalender gevuld met verrassingen voor de kids wordt het nog een stuk gezelliger. Maak jij ook je eigen adventskalender voor de kinderen? Wij zorgen voor de inspiratie!
Lees meer
Jarige in huis? Dit zijn de leukste taarten
Bij een verjaardagsfeestje horen niet enkel cadeautjes, maar ook een lekkere taart. Heb je zin om zelf aan het bakken te slaan, maar ontbreekt de inspiratie? Dit zijn de leukste verjaardagstaarten!
Lees meer
Papa-talk: “Aan m’n kinderen ontsnappen? Toch maar liever niet”
Thomas Detombe (34) is journalist, Libelle Mama-columnist en papa van Lucas (3) en baby Theo. Wat het jonge vaderschap met hem en zijn leven doet, schrijft hij voor jullie openhartig en onverbloemd neer.
Lees meer
Vanaf wanneer starten de herinneringen van je kind?
Mama Aurélie: “Mijn man vindt het zonde dat ik veel tijd en geld steek in activiteiten met m’n dochter van twee. Volgens hem kan ze zich daar later toch niets meer van herinneren. Maar klopt dat wel?”
Lees meer
Voor het eerst mama: “Die arme vroedvrouwen op de dienst materniteit zullen mij ongetwijfeld vervloekt hebben”
Mama-redactrice Celine werd in augustus 2019 voor het eerst moeder, van de überschattige Otis. Wat dat met haar deed en hoe zij nu als prille mama in het leven staat, deelt ze in deze column.
Lees meer
Binnenkort cadeautjes? Dit is waarom inclusief speelgoed zo belangrijk is
Haal jij de doos LEGO uit de kast voor je (klein)dochter? Te weinig, volgens een onderzoek van LEGO Groep. Met een nieuwe campagne wil LEGO genderstereotypen doorbreken, en meisjes die hun eigen wereld (her)bouwen empoweren.

i.s.m. LEGO
Lees meer
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid