Op deze datum start B&B Vol Liefde weer! | Zo zorg je dat je echt uitrust op vakantie | 3x boeken die deze maand verschijnen | Waarom pottenbakken zo goed is voor je mental health (en hier kun je het doen)
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Online versie
 
 
 
Image
Image
 

Stephanie Montelongo/Unsplash

 

Happy hasty holidays

Ben ik de enige die zomervakanties best vermoeiend vindt? Veel prikkels, een lange to visit-lijst, de chaos bij weggaan en thuiskomst. Soms voelt het als een sneltrein waar je gehaast in stapt en twee weken later - nog steeds moe - weer uit strompelt.

Gelukkig snap ik steeds beter wat goed voor me is tijdens die langverwachte vrije dagen, namelijk: zo min mogelijk móeten. En ik weet inmiddels ook wat funest is voor mijn welverdiende portie rust: me te veel laten leiden door mijn reisgenoten (lees: mensen die elke minuut van de vakantie willen besteden aan bergen beklimmen, steden bezoeken en *ik huil* waterparken onveilig maken). 

Verderop in deze nieuwsbrief lees je hoe je (echt) uitrust op vakantie, en wat je daarvoor nodig hebt. In mijn geval zijn dat nog twee dingen uit deze brief, namelijk: een gloednieuw seizoen B&B Vol Liefde en een aantal fijne boekentips. Ik stop deze zomer met de hasty holidays, en ga voor happy (en vooral slow) holidays. Ik hoop jij ook.

 
Image
 
Image
Image
 

Op deze datum start B&B Vol Liefde 2024!

 

Het eerste goede nieuws: dit seizoen duurt maar liefst negen weken. Het tweede, nog betere nieuws: we hoeven maar heel even te wachten. 

 
Image
 

Waarom een pottenbakcursus zo goed is voor je mental health + 6 plekken in NL

 

Heb je ook het gevoel voortdurend ‘aan’ te staan? Als je met je handen werkt, ga je vaak vanzelf uit je hoofd.

 
 
Image
Image
 
Image
Image
 

Hoe zorg je dat je écht uitrust in de vakantie?

 

Rust vernieuwt ons. Het herbouwt en herbedraadt onze hersenen en lichamen, waardoor we ons beter voelen, er beter uitzien, gezonder worden. Maar hoe zorg je ook echt dat dat lukt?

 
Image
 

6x worstelingen die je herkent als je (als vrouw) ADHD hebt

 

Denk je aan ADHD, dan denk je al snel aan heel erg druk zijn en niet stil kunnen zitten. Want dat is vaak hoe het zich bij jongens uit. Bij vrouwen is dat net even anders.

 
Image
 

Leestips: deze boeken komen bijna uit... (juli 2023)

 

Marije van der Haar is coördinerend eindredacteur van Flow en onze eigen boekenexpert. Iedere maand tipt ze een aantal parels die haar zijn bijgebleven, en nieuwe leestips waar je je op kunt verheugen.

 
 
 
 
Image
Image
 

Flow samen met Regina Coeli
 

Ertussenuit om iets nieuws leren: waarom het goed is voor je mental health

 

In onze drukke levens waarin van alles moet, kan het fijn zijn om even uit de ratrace te stappen. Een nieuwe omgeving opzoeken, aan iets anders denken, die langgekoesterde skill ontwikkelen. Want juist daardoor laden we weer op.

 
 

Webshop

Nieuw
 
Magazine
 
Specials
 
 
 
 
 

Klantenservice

Contact
 
Afmelden
 
 
 
 
 
 
 

Volg ons via:

 
Instagram   Facebook   Pinterest  
 
Deze mail werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com

Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af
Afmelden | Privacy | Cookiebeleid

Flow is een onderdeel van de Roularta Media Group.
© 2024 Roularta Media Group, Alle rechten voorbehouden