CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Bol7Daagse!

7 dagen korting bij Bol.com! Daar moet je als thrillerliefhebber van profiteren. ;)

Gooi je e-reader vol met deze spannende thrillers voor maar 3,99. Alleen verkrijgbaar bij Bol.com. Deze actie duurt tot 31 maart. 

Duik in de onheilspellende thriller Schaduwkant van Sophie Wester waarin een groepje tieners een gevaarlijk spel spelen. Of lees over de bizarre ontvoering in Verlaat de gevangenis zonder betalen van Marjolein van der Gaag. Willen slachtoffers van de toeslagenaffaire wraak nemen op de directeur via haar dochter?

Er zijn nog meer Crime Compagnie titels in de aanbieding die ik hieronder even laat zien. 
Heb je een van onze boeken gelezen? Zou je dan een recensie willen achterlaten op Bol.com? Daar maak je ons en de auteur heel blij mee. Dank je wel! 

Veel leesplezier!

Sarina - De Crime Compagnie
Schaduwkant | Sophie Wester | 3,99 e-book

Wat start als een onschuldig spel, loopt uit op een dodelijk drama
Sinds de dood van haar man voedt Ellen haar puberzoon Mick alleen op. Als docent en counselor op een middelbare school weet ze in theorie precies hoe ze met tieners moet omgaan, maar haar eigen zoon kan ze steeds slechter bereiken en ze is bang dat hij ontspoort. Wanneer ze als begeleider meegaat op Micks examenreis naar Texel, komt ze erachter dat hij verwikkeld is in een gevaarlijk spel. Als diezelfde week een van de leerlingen dood op een slaapzaal wordt aangetroffen en Mick verdwenen is, lijkt Ellens nachtmerrie compleet.

Lees nu Schaduwkant

Geen weg terug | Marie-José Verweij | 3,99 e-book

Hun bedoelingen zijn goed, de gevolgen desastreus
Basisschoolleerkracht Walter maakt zich ernstige zorgen over de thuissituatie van zijn leerling Sepp en zusje Mila. Wanneer Jeugdzorg zijn zorgen niet serieus neemt, besluit hij het heft in eigen handen te nemen en ontvoert hij het tweejarige meisje.

Eenmaal thuis raakt hij in paniek en maakt hij een rampzalige inschattingsfout. Een internationale klopjacht ontvouwt zich. Lukt het de politie om Mila weer veilig thuis te krijgen?

Lees nu Geen weg terug

Bloedwraak | Marcella Kleine | 3,99 e-book

Een geheim uit het verleden brengt een moeder en haar dochters in gevaar
Natalia ontvangt in haar huis in Italië een onheilsbericht: haar zusje Tara is dood. Ze pakt haar koffers en vliegt meteen naar Nederland. De dood van Tara is een groot mysterie. Waarom was Tara opgenomen in een kliniek? En wie is die geheimzinnige man bij het graf van Tara? Natalia vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. Ze weet niet dat haar moeder Hellen al jaren gebukt gaat onder een groot geheim. Een geheim dat Tara het leven heeft gekost en nu ook het leven van Natalia en Hellen in gevaar brengt.

Lees nu Bloedwraak

Verlaat de gevangenis zonder betalen | Marjolein van der Gaag | 3,99 e-book

Willen slachtoffers van de toeslagenaffaire wraak nemen?
Brenda van Ameland is in alle staten als haar dochter Marit ’s ochtends niet op school verschijnt en niemand weet waar ze is. Als afdelingsdirecteur van de Belastingdienst wordt Brenda al maandenlang opgeslokt door de ontstane puinhoop rondom de kinderopvangtoeslag. Ze heeft geen idee wat haar puberdochter bezighoudt. Ook haar huwelijk met Ronald staat zwaar onder druk.
Brenda en Ronald belanden in een emotionele rollercoaster door de vermissing van hun dochter. Het enige wat nog telt is dat Marit veilig thuiskomt.

Lees nu Verlaat de gevangenis zonder betalen

Los geslagen | Saskia M.N. Oudshoorn | 3,99 e-book

Achter iedere voordeur schuilt een geheim
Advocate Annemie zit niet lekker in haar vel, ze heeft net een belangrijke zaak verloren en haar relatie met haar man Frederik loopt stroef. Ze krijgt steeds meer moeite met de dingen die hij van haar verlangt. Wanneer de nieuwe buurman hen samen met de andere buren uitnodigt in zijn zomerhuis op Ibiza, besluiten ze mee te gaan. Ook de knappe buurjongen Mees is van de partij, en er begint iets te broeien op het zonnige eiland. Maar dan gaat het helemaal mis…

Lees nu Los geslagen

Bekijk hier alle deelnemende titels.
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.