5 leuke activiteiten in teken van jeugdboekenmaand
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
/ Is deze e-mail onleesbaar? Klik dan hier.
5 van de leukste activiteiten in teken van Jeugdboekenmaand
De maand maart is Jeugdboekenmaand. Dat het thema 'Lezen is een feest' is, zul je ongetwijfeld merken in de verschillende bibliotheken over heel Vlaanderen. Maar er worden ook een heleboel activiteiten georganiseerd voor kinderen.
Onze aanraders!
Hoe leer je je kind opruimen?
Word je gek van alle jassen, tassen en schoenen die je kinderen laten rond slingeren? Ben je het beu om over de poppen te struikelen en op legoblokjes te trappen? Is het bij jou ook elke avond een gedoe over die paar klussen die ze moeten doen?
Onze tips!
10x kraamcadeau onder 20 euro
Ken jij iemand die net een baby kreeg en ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau? Wij zochten en vonden 10 budgetvriendelijke geboortegeschenkjes onder 20 euro!
Lees meer
Doula’s en oerbevallingen: waarom steeds meer vrouwen ‘bewust’ willen bevallen
Van bevallen met een doula tot een authentieke badbevalling zonder ruggenprik: steeds meer vrouwen willen van hun bevalling een heel bewuste, serene en natuurlijke beleving maken. Vanwaar deze plotse terugkeer naar bevallen als oerervaring? En hoe pak je dat dan aan?
Lees meer
7x educatieve apps voor kinderen
Je zou misschien willen dat je kind wat minder naar zijn tablet of smartphone zit te turen, maar het hoeven niet altijd Youtubefilmpjes te zijn. Hieronder vind je 7 educatieve apps voor kinderen vanaf 4 jaar, die je kleintje iets bijleren. En ze zijn nog leuk ook!
Lees meer
Voor het eerst mama: over de loedermoeder-momentjes
"Een kind van dertien kilo tillen en in de wagen zetten zónder zijn hoofdje te stoten tegen het plafond, is al een taak op zich. Maar als de gordels dan ook nog eens gedraaid zitten op verschillende plekken..."
Lees meer
Meer oog voor je relatie na kinderen? Rika Ponnet geeft raad
Jonge kinderen in huis én ook genoeg tijd maken voor je partner en relatie. Bij sommigen draait het helemaal in de soep, terwijl anderen de combinatie prima voor elkaar lijken te hebben. Hoe komt dat, en vooral, wat zijn de ultieme tips?
Tips van de expert
Download hier
Ontdek de
Zwanger & baby app
Praat mee
Wat houdt andere
ouders bezig?
Delen, leren, genieten
op libelle.be/mama
Dit bericht werd verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wilt u deze berichten niet meer ontvangen? Klik hier | Privacy- en cookiebeleid