Een handstomer is een compact en handig apparaatje voor wie geen zin heeft om te strijken, maar wel even snel kreukels uit zijn kleding wil verwijderen. Kwestie van het reservoir vullen met water, het apparaat laten opwarmen en de stoomkop over het kledingstuk dat op een hanger hangt. Maar wist je dat je nog veel méér kunt doen met een handstomer? ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk online versie

Populairste artikelen van 19-06-2024

8 dingen die je óók met de handstomer kunt doen

Een handstomer is een compact en handig apparaatje voor wie geen zin heeft om te strijken, maar wel even snel kreukels uit zijn kleding wil verwijderen. Kwestie van het reservoir vullen met water, het apparaat laten opwarmen en de stoomkop over het kledingstuk dat op een hanger hangt. Maar wist je dat je nog veel méér kunt doen met een handstomer?

Airfryer kopen? Alles over soorten, materialen en bediening

Wie op zoekt gaat naar een nieuwe airfryer, kan verdwalen in het enorme woud aan modellen. Om voor jezelf helder te krijgen wat er nu eigenlijk allemaal voor verschillende soorten airfryers zijn, zetten wij de eigenschappen en verschillen op een rijtje.

Waar voor je geld: 5 goedkope airfryers voor (véél) minder dan 100 euro

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Ben je op zoek naar een goedkope airfryer om snacks en andere maaltijden mee te bereiden? Vandaag hebben we vijf interessante modellen voor je gespot.

Dyson HP09: kachel, ventilator en luchtreiniger in één

De nieuwe Dyson Purifier Hot + Cool Formaldehyde HP09 combineert drie krachtige functies voor een fijn klimaat in huis. Het is een kachel, ventilator en luchtreiniger in één. Wanneer buiten de mussen dood van het dak vallen, houd jij binnen het hoofd koel. Tijdens de koude wintermaanden is het juist behaaglijk warm in de kamer. Daarbovenop zorgt deze Dyson het hele jaar voor heerlijk schone lucht in huis.

Met de EV op vakantie in Europa: zo doe je dat

Denk je erover om met je elektrische auto op vakantie te gaan maar twijfel je nog, omdat je bijvoorbeeld bang bent dat je niet voldoende laadpalen tegenkomt of omdat je niet weet welke laadpas je onderweg kunt gebruiken? Met de juiste voorbereiding kom je... inderdaad, een heel eind! ID.nl helpt je op weg.

Dyson HP09: kachel, ventilator en luchtreiniger in één - Partnerbijdrage

De nieuwe Dyson Purifier Hot + Cool Formaldehyde HP09 combineert drie krachtige functies voor een fijn klimaat in huis. Het is een kachel, ventilator en luchtreiniger in één. Wanneer buiten de mussen dood van het dak vallen, houd jij binnen het hoofd koel. Tijdens de koude wintermaanden is het juist behaaglijk warm in de kamer. Daarbovenop zorgt deze Dyson het hele jaar voor heerlijk schone lucht in huis.

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Senseo Original Plus CSA210/90-koffiepadmachine - € 60,89 (17% korting)

Bekijk nu

Samsung Galaxy Tab A9 (Wi-Fi, 8.7") - € 132,99 (16% korting)

Bekijk nu

Rakuten Kobo Clara Colour - € 139,00 (13% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Consumenten testen: Rowenta X-Force Flex 9.60 Animal Care - Partnerbijdrage

Weet de Rowenta X-Force Flex 9.60 Animal Care daadwerkelijk stijlvol design met kracht te combineren? Drie testers onderwierpen deze draadloze stofzuiger aan een grondige test en delen hun bevindingen.

🔥 Oh la la: dit is de A290, Alpine's elektrische antwoord op de hot hatch

Alpine zet met de gloednieuwe A290 een opmerkelijke comeback in de wereld van de hot hatches. Deze volledig elektrische hatchback combineert het pure rijplezier waar Alpine om bekendstaat met knallende prestaties en een onderscheidende stijl. Van een 0-100-sprint in 6,4 seconden tot een high-end audiosysteem van Devialet: de A290 belooft een sensationele elektrische rijbeleving voor de puristen.

Definitief: flinke importheffing op Chinese auto's komt eraan

De kogel is door de kerk. Vanaf juli moeten er hoge importheffingen worden betaald op elektrische auto's die uit China binnen worden gevoerd. Voor de diverse fabrikanten gelden verschillende heffingen waarvan de bedragen uiteenlopen.

Vaak van streamingdienst wisselen: dit zijn de voor- en nadelen

De prijzen van de verschillende streamingdiensten worden minimaal één keer per jaar verhoogd. Wanneer je een abonnement hebt bij meerdere diensten (en wie heeft dat niet?) kan dat dus aardig in de papieren gaan lopen. Gelukkig is er een manier waarmee je én veel geld bespaart én toch alles kunt kijken wat je wilt. ID.nl legt uit wat je kunt doen.

Krassen op de vloer wegwerken: zo maak je de vloer weer stralend

Een lelijke kras op de vloer kan een doorn in het oog zijn, vooral als de vloer nog niet zo oud is. Krassen ontsieren niet alleen de vloer, maar trekken ook vuil aan, waardoor ze nog meer opvallen. Gelukkig hoef je niet meteen een heel nieuwe vloer te leggen. Deze handige tips laat je de krassen weer snel verdwijnen.

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden