Profiteer van veel voordeel op onze krachtige en stijlvolle uitvoeringen
Bekijk de online versie
Mitsubishi
 
 
Bij Mitsubishi geven we graag iets extra's. We stellen je voor aan onze speciale edities. Maak kennis met de Mitsubishi ASX 1.3 DTC First Edition: een krachtige automaat met 160 pk en een trekgewicht van 1.500 kg. Geniet van comfort met verwarmde voorstoelen en stuurwiel, plus 8 jaar garantie. Tijdelijk vanaf € 35.990.


 
 
Ontdek meer

 
 Mitsubishi
MitsubishiMitsubishi
Mitsubishi
 
Ontdek het gemak van de Mitsubishi COLT met zijn geavanceerde automatische parkeerfunctie. Perfect voor de drukke stadsstraten, de COLT neemt het stuur over en parkeert moeiteloos voor jou in. Bekijk deze slimme functie in actie en laat je verrassen.

 
 
Bekijk de video

 
 Mitsubishi
MitsubishiMitsubishi
 Mitsubishi
 
Ontmoet de stijlvolle Eclipse Cross PHEV Black Edition. Deze automaat biedt 188 pk, 1.500 kg trekgewicht, verwarmde voorstoelen en verwarmd stuurwiel. Inclusief maar liefst 8 jaar garantie. Jouw avontuur begint bij € 41.490, met € 5.000 voordeel inbegrepen.

 
 
Meer weten


 
 Mitsubishi
MitsubishiMitsubishi
 Mitsubishi
 
Ervaar de toekomst van rijden met onze zelfopladende hybride technologie. Geniet van de efficintie van een hybride zonder de noodzaak van een stekker. Deze innovatieve technologie combineert het beste van twee werelden, zodat je zorgeloos kunt genieten van elke rit.

 
 
Ontdek hoe het werkt


 
 Mitsubishi
MitsubishiMitsubishi
 Mitsubishi
 
Heb je al een MijnMitsubishi account? Profiteer van exclusieve voordelen zoals een gratis winter- of zomercheck. En met MijnMitsubishi kun je voertuiggegevens inzien, werkplaatsafspraken maken, de webshop bezoeken en nog veel meer. Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan op mijnmitsubishi.nl.

 
 
Meld je aan


 
 Mitsubishi
 Mitsubishi
 Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi Mitsubishi
Mitsubishi
 Mitsubishi
 Mitsubishi Mitsubishi  Mitsubishi
 
Mitsubishi
 
MODELLEN
COLT
ASX
Eclipse Cross PHEV
Space Star
Outlander PHEV
 
MijnMitsubishi
Mitsubishi-motors.nl
Contact
Private Lease
Onderhoud & Services
Shop
Uitschrijven
 
© Mitsubishi Motor Sales Nederland 2024. Alle rechten voorbehouden.