Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Ghostrockers

We starten Vlaanderen Feest al meteen met een knaller van jewelste! De enige chte Ghost Rockers bestijgen om 14 uur het podium. Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy laten hun allergrootste hits op je af. De vijf vrienden laten hun hart de maat slaan en doen hun gitaren gillen. Een feest voor oog en oor!

Lees meer

Krikke en Frakke

Om 16 uur is het tijd voor Krikke en Frakke. Deze 2 jonge mannen weten iedereen te charmeren met de betere kleinkunst muziek. Meer dan hun akoestische gitaar en een microfoon hebben deze twee heren niet nodig om de sfeer erin te brengen. Krikke en Frakke, afkomstig uit Meerle hebben er alvast veel zin in!

Lees meer

King Tim IV

Om 18 uur bestijgt King Tim IV het podium, een beatmaker en Vlaamstalige rapper uit Loenhout. In 1995 schreef hij zijn eerste muziekteksten en in de jaren erna stampte hij een aantal bands uit de grond. In 2016 besloot hij om ook solonummers te maken en zo viel hij met zijn hits 'Daans' en'Pollen in de lucht' al een aantal keer in de prijzen. Kom luisteren en word fan!

Lees meer

No Vacancy

Als afsluiter van de avond staat om 18u45 No Vacancy op het podium met rock 'n roll en pop! Deze vijfkoppige band met thuisbasis in Wuustwezel knalt op het podium met covers van vroeger tot nu. Er is maar n doel: sfeer! Met hun leadzangeres en vier topmuzikanten brengen ze nummers nt een beetje anders, maar met alle respect voor de klassiekers.

Lees meer

Openluchtvoorstelling 'Dom'

Geniet van een unieke openluchtvoorstelling 'Dom' van Charel & Co. De Charel neemt in 'Dom' op bijzondere wijze het publiek mee in zijn denk- en leefwereld waarin banaliteiten argumenten worden en ook omgekeerd. 'Dom' is eigenzinnig interactief clownesk vertel- en circustheater. Zet je erbij rond 14.45 uur of 17 uur achteraan in het Gemeentepark.

Lees meer

Kinderanimatie

Je vervelen zal er op zaterdag 8 juli niet in zitten, want tussen de optredens door staat er nog heel wat op het programma. Laat een stoere tattoo zetten, ga op schattenzoektocht naar de schat van Vlieg,eet je buikje rond bij het pannenkoekenbusje en meals on wheelsof leef je uit in de kinderhoek. Fun gegarandeerd!

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be