Uniek én perfect verzamelitem
knm logo
Themaset 2024
Bekijk en bestel

Geachte heer/mevrouw n Do,

Iets meer dan 10 jaar geleden stapte niemand minder dan Koning Willem-Alexander het munthuis in Utrecht binnen voor een wel heel bijzonder moment. Hier gaf hij het startsein voor het slaan van de allereerste Nederlandse euromunten met zijn beeltenis erop. Een moment om nooit te vergeten: daarom hebben we dit vereeuwigd in onze Themaset 2024!


In 2013 werd Koning Willem-Alexander officieel onze vorst en dat betekende natuurlijk ook dat er nieuwe euromunten moesten komen. De munten kwamen vanaf januari 2014 in het betaalverkeer en nu, speciaal voor de Themaset, hebben we de 8 Nederlandse euromunten opnieuw geslagen. U heeft hiermee topkwaliteit munten! Natuurlijk krijgt u ook een speciale penning bij uw Themaset 2024, welke helemaal in stijl is van 10 jaar Koning Willem-Alexander op de euro.


Bestel uw gloednieuwe Themaset gemakkelijk en snel in onze webshop! Geen enkele Themaset uitgifte meer missen? Neem dan een abonnement!*


Fan van uitgiften gerelateerd aan ons Koningshuis? Kijk eens naar onze eerdere Thema Sets, zoals die van 2022, welke helemaal in het teken staat van het 20-jarig huwelijk van onze Koning en Koningin! De set van vorig jaar, over 10 jaar Koningschap, is ook nog verkrijgbaar.


*Heeft u al een abonnement op de Themaset? Dan hoeft u deze niet apart te bestellen: hij wordt automatisch naar u verzonden.

Themaset 2024
Bekijk en bestel

Volg ons

Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy Statement 

Trustpilot reviews