Gezondheid
Nieuwsbrief
donderdag 20 mei

8 producten waarvan je niet wist dat je ze mag invriezen

Je diepvries is niet alleen de perfecte habitat voor roomijs, ijsblokjes, groente, brood en vlees. Het is ook de ideale plek om het leven van tal van andere producten of voedselrestjes te verlengen.
Lees verder
gezondheid.be
Gezondheid.be

Eerste ontlasting baby onthult aanleg voor allergieën

Canadese onderzoekers denken dat de samenstelling van meconium aanwijzingen geeft over de gevoeligheid van het kindje voor allergieën. Dit inzicht zou kunnen helpen om de ontwikkeling van allergieën en astma tegen te gaan vooraleer de eerste symptomen opduiken.

Lees verder

Gezondheid.be

Test je slaap met A.Vogel!

ADVERTORIAL
Het huidige gezondheidsklimaat verstoort jouw dagen en jouw slaap wordt waarschijnlijk niet gespaard. Test de kwaliteit van je slaap en krijg tips van experts!

Doe de test!

Gezondheid.be

Komt er eindelijk een doeltreffend malariavaccin?

Er lijkt eindelijk een doorbraak in de maak in de zoektocht naar een doeltreffend vaccin tegen malaria, de ziekte die vooral in Afrika ieder jaar nog het leven kost aan honderdduizenden mensen, in de eerste plaats kinderen.

Lees verder

Gezondheid.be

Facebook Live: Stoppen met roken

Of je nu voor de eerste keer probeert te stoppen met roken of je onderneemt je zoveelste poging? De experten van Tabakstop staan klaar voor jou om naar je te luisteren, je te informeren en je te helpen om definitief te stoppen met roken wanneer jij er klaar voor bent.

Lees verder

Meest gelezen
NUTTIGE LINKS OP GEZONDHEID .BE
Je ontvangt deze mail omdat je bent ingeschreven op Gezondheid.be.
Uitschrijven