8 råd: Sådan håndterer du romancer mellem medarbejdere
Er der et par turtelduer på arbejdspladsen? Og er det noget, du skal blande dig i? Her får du organisationspsykologs råd om, hvad du skal gøre, hvis Amors pile rammer.
Skal opgaven klares hjemme eller på kontoret? Tag dialogen
Nogle opgaver løser medarbejderne bedst på arbejdspladsen, hvor de mødes med deres kollegaer. Andre klarer de lige så godt hjemmefra. Her får du et redskab til dialogen med medarbejderne om, hvor opgaven bedst løses.
4 fejl nye ledere skal undgå
Nye ledere vil ofte gerne vise handlekraft og træffe hurtige beslutninger, og de har måske svært ved at sætte grænser, for de vil gerne være flinke. Læs her, hvordan du undgår at falde i de typiske fælder.
Nyt fra 
Væksthus for Ledelse
Skab sammenhæng for borgerne
Hvordan skaber du og dine leder-kolleger en sammenhængende indsats for borgerne, når I bliver målt på driften af jeres eget område? Publikationen giver tre råd til førstelinjeledere.
Veje til god ledelse
Eksperter står i kø for at give deres bud på god ledelse, men det er ikke altid let at omsætte de mange råd til praksis. Væksthus for Ledelse har kogt det ned i ét e-kursus.
3 udgivelse: Podcast
Podcast om ledelse
Hvordan håndterer du en svær samtale, hvordan løser vi udfordringerne med at finde kvalificeret arbejdskraft og må du påtale en medarbejders tøj? Find alle Væksthusets podcasts her.
Ledelsesspænd i kommunerne
Publikationen peger på ti temaer, som har stor betydning, når der skal træffes beslutning om størrelsen af et ledelsesspænd, og når lederen skal håndtere det.

Guld fra arkivet: Hjerneforsker: Ferie holder din hjerne skarp
Det kan være svært at lukke ned for arbejde og skifte til feriegear efter en hektisk december. Men det er vigtigt, hvis du vil holde din hjerne skarp. Hjerneforsker giver råd om, hvordan du skruer ned for arbejdet i ferien.
Ugens citat om ledelse
Citat
VÆKSTHUS FOR LEDELSE 
Weidekampsgade 10 // 2300 København S // 22 43 11 00
LinkedIn
Twitter
Instagram
Facebook