8 tips van heavy Autorespond-gebruikers om je bedrijf te laten groeien

3 years ago


Text only:

bekijk de website-versie
Nieuwsbrief over Nieuwsbrieven van Welmoet Babeliowsky
 
Beste John,
Ik hoop dat je een goede, warme vakantie hebt gehad. En dat je helemaal uitgerust er weer tegenaan gaat. Mijn grootste probleem was om na de vakantie weer in de flow te komen. Het mooie weer hielp ook niet echt mee. Ik ben dan ook erg blij dat het weer regent, dat is goed voor mijn omzet.
Ik heb je weer iets nieuws te bieden, wat heel interessant voor je kan zijn.
Zoals je misschien weet heb ik een tour gemaakt langs acht ondernemers in Nederland en Belgie om te luisteren naar hun ervaringen met Autorespond. We hebben deze ervaren heavy users daarnaast gevraagd om een tip te geven hoe zij Autorespond inzetten om hun bedrijf te laten groeien. Deze tips zijn heel waardevol voor alle ondernemers die via internet hun bedrijf willen uitbouwen en alle mogelijkheden willen benutten. Omdat de tips dus ook voor jou interessant zijn, heb ik er een e-course van gemaakt. Je kan deze 8 emails ontvangen door hier te klikken. 
De eerste tip is van Sabrina van Dijk en gaat over hoe je lijst, je bekendheid en je omzet enorm verhoogt met emailchallenges.
Maar daarna volgen er nog meer interessante tips, zoals over hoe je met Faceboek 50 aanmeldingen per dag erbij krijgt, hoe je via affiliates aan klanten komt, hoe je je product lanceringen kunt  automatiseren etc.etc. Een aanrader dus!
Verder heb ik ook alweer nieuwe plannen gemaakt. Dit heeft geleid tot de oprichting van de Autorespond- Academy, die dit najaar van start gaat. Lees in deze nieuwsbrief hier binnenkort meer over.
Er wordt op 13 oktober een nieuwe Autorespond-cursus georganiseerd. Kijk hier hoe je je kunt opgeven
Meer info? Vraag het whitepaper aan en/of  stuur een mail naar contact@autorespond.nl.
 
Welmoet Babeliowsky
Reageren kan op mijn weblog
 
 
 
Nieuwe datum Autorespond cursus
Op 13 oktober 2015 organiseren we weer de Autorespond cursus waarin je leert hoe je Autorespond kunt inzetten bij de groei van je bedrijf. In het centrum van Amsterdam, samen met andere gedreven ondernemers.  Kijk hier voor informatie en aanmelden.
 
 
 
Over Welmoet Babeliowsky 
 
'Ik ben expert op het gebied van emailmarketing en ondersteun ondernemers die de conversie van hun nieuwsbrief minstens willen verdubbelen. Stuur een email naar welmoet@autorespond.nl als je hier meer informatie over wilt  krijgen'.

 
Contact over Autorespond
 
Bestel hier de twee whitepapers waarmee je meer informatie over onze diensten kunt krijgen. Stuur een mail naar support@autorespond.nl als je wilt worden teruggebeld over de mogelijkheden.
 
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je klant bent van Autorespond, of omdat je je hebt aangemeld als abonnee.
Voeg mij toe aan je adresboek om er zeker van te zijn dat mijn e-mails altijd in je inbox komen.
Klik hier om je gegevens te wijzigen
www.autorespond.nl | welmoet@autorespond.nl | afmelden voor deze nieuwsbrief
Willemsparkweg 22 | 1071 HE Amsterdam | 020-3080187
 

Autorespond.nl

Categories: Ict Computers | Software
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018