9 maart start de Fontys MSU Opleiding. Geef je op!

1 year ago


Text only:

Nu 20% vroegboek korting op de Fontys MSU Opleiding!  •   Bekijk de nieuwsbrief online
 20% VROEGBOEKKORTING OP DE 
 FONTYS MSU OPLEIDING 
 START 9 MAART 
BEKIJK NU!
Musculoskeletal (MSK) Ultrasound is een echografiemodule speciaal voor het onderzoeken van het bewegingsapparaat. Bij het onderzoeken van de spieren en gewrichten wordt steeds vaker gebruik gemaakt van echografie; een voordelige en veilige methode van dynamische beeldvorming en diagnostiek. Hierdoor is er behoefte aan specifieke scholing ontstaan om met echografie klachten te herkennen en doelgerichter te kunnen behandelen. Deze opleiding vindt plaats in Hoevelaken en Groningen (onder voorbehoud), onder leiding van Fontys Hogeschool (MBRT) in samenwerking met FysioSupplies.
€ 1595,-
€ 1276,-
(BTW vrij)
INHOUD
De opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. In het theoriegedeelte komen fysica, anatomie, pathologie en beeldherkenning aan bod. Het praktisch gedeelte biedt cursisten de gelegenheid om de specifieke vaardigheden, die vereist zijn voor de echografie van spieren, pezen en gewrichten, uitgebreid te oefenen. Tijdens de opleiding wordt gebruik gemaakt van Mindray echografiesystemen.
VOOR WIE?
Deze module is bedoeld voor fysiotherapeuten, medici en overige paramedici die zich specifiek willen verdiepen in de echografie van de spieren, pezen en gewrichten.
SCHRIJF JE NU IN!
MINDRAY DP-50 PT
(PHYSIO THERAPY)
Het ultrasonisch diagnostisch systeem voor de fysiotherapie.
Het ideale echografie systeem uitgekiend voor zowel de startende als de meer ervaren fysiotherapeut.

MINDRAY Z6
Naast een bijzonder goede beeldkwaliteit beschikt de populaire Z6 over een uiterst gevoelige color & power doppler, ideaal om bloedvaten en neovascularisatie helder in beeld te brengen.
MINDRAY M7
Van deze mobiele echo’s is de M7 de absolute topper, haarscherp beeld, ultra gevoelige power doppler, compact & modern design met de garantie voor de beste prijskwaliteit-verhouding!
Hulp nodig?
Onze klantenservice helpt u graag!
050 549 2206 
info@fysiosupplies.nl
Copyright © 2017 FysioSupplies B.V. Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven bij FysioSupplies.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.
uitschrijven voor deze nieuwsbrief of nieuwsbrief updaten 

Fysiosupplies.nl

Categories: Webshop Health | Welfare Qshop mark
Age: 19 until 30 year 14 until 18 year 31 until 64 years

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019