Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 19 april 2017

Aalsmeer in landelijke top 3 van stijgers voor elektrische laadpalen

Aalsmeer in landelijke top 3 van stijgers voor elektrische laadpalen
18-april-2017 | Veel gemeenten maken momenteel een inhaalslag door meer openbare laadpalen beschikbaar te stellen. Zo ook Aalsmeer. Aalsmeer staat nu landelijk in de top drie van stijgers samen met Amstelveen en Uitgeest. Dit blijkt uit een onderzoek van het adviesbureau Over Morgen die onderzoek uitgevoerde naar de toekomst van elektrisch rijden en openbare laadpalen in alle 390 gemeenten in Nederland.
Lees verder >

Start 3e fase verbeteren kabels en leidingen Uiterweg in Aalsmeer

14-april-2017 | Volgende week zal de aannemer Van Baarsen Buisleidingen starten met het vervolg van de werkzaamheden aan de ondergrondse infrastructuur aan de Uiterweg in Aalsmeer. De water- en gasleiding en de electrakabel zullen worden vernieuwd. Ook zal er glasvezel worden aangelegd.
Lees verder >

Voorlopige jaarrekening 2016: positief resultaat van € 4 miljoen

13-april-2017 | Gemeente Aalsmeer laat in de jaarrekening 2016 een voordeel zien van ruim € 4 miljoen. Verklaring voor dit positieve resultaat is onder meer dat in het sociaal domein en de buitenruimte minder geld is uitgegeven dan geraamd.
Lees verder >

Koningsdag verkeer

03-april-2017 | Op Koningsdag maakt de gemeente Aalsmeer gebruik van een sleep- en takeldienst. Om onder andere de hulpdiensten op deze drukke dag volledige doorgang te garanderen, kan het voorkomen dat voertuigen moeten worden weggesleept.
Lees verder >

Regionale aanpak hennepteelt in woningen/bedrijfspanden

12-april-2017 | Samenwerken aan een krachtige en integrale aanpak van hennepteelt en andere drugvondsten in de Amstelland gemeenten. Een samenwerking met alle betrokken partners zodat onveilige situaties, criminaliteit, overlast en onnodige maatschappelijke kosten aangepakt worden. Deze samenwerking is bezegeld in een gezamenlijk overleg met alle burgemeesters van de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Diemen en Ouder-Amstel. Ook zijn er onderlinge afspraken gemaakt over het sluiten van growshops. Door de afspraken ontstaat voor alle gemeenten een betere informatiepositie en eenduidigheid wanneer woningen/panden gesloten worden.
Lees verder >

Tijdige betaling bespaart extra kosten vanaf € 7,-

19-april-2017 | 30 april 2017 is de uiterste betaaldatum voor aanslagbiljetten gemeentelijke belastingen die zijn verzonden met dagtekening 31 januari 2017. Indien u niet op tijd betaalt, zijn de aanmaningskosten € 7,00 óf € 16,00 (voor bedragen van € 454,00 en hoger).
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer