17 april 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Aanbieder van gepersonaliseerde smartphonehoesjes GoCustomized failliet verklaard
[Nieuws] GoCustomized, een online aanbieder gespecialiseerd in gepersonaliseerde smartphonehoesjes is deze week door de rechtbank Amsterdam failliet verklaard.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Twinkle100: onderzoek gaat van start
[Nieuws] Wie zijn de grootste online verkopers in ons land? De komende periode brengt Twinkle in kaart waar de Nederlandse online verkopen plaatsvinden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Merken in loyaliteitscrisis? Dit is de sleutel tot consumentenhart
[Advertorial] In een wereld waar de economische onzekerheid regeert en de kosten van het levensonderhoud maar blijven stijgen, staat klantloyaliteit meer dan ooit onder druk. Het recente marktonderzoek uitgevoerd door Comarch in samenwerking met VOLT District, werpt een onthullend licht op deze uitdagingen.
image
image
Colruyt bezorgt met cargofiets in Gent
[Nieuws] Online boodschappendienst Collect&Go van supermarkt Colruyt bezorgt in Gent sinds kort met een elektrische cargofiets.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Minder orders en handelsvolume voor Just Eat Takeaway.com
[Nieuws] Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, zag het aantal orders in het eerste kwartaal met 6 procent teruglopen. Ook was het handelsvolume lager.
twitter facebook linkedin
lees verder
De nieuwste whitepapers bómvol tips en informatie
[Advertorial] Ontdek onder andere hoe je het maximale uit Gen Z kunt halen en hoe bezorgopties ervoor zorgen dat de klanttevredenheid én conversie stijgen. Daarnaast kom je meer te weten over het koopgedrag en merkloyaliteit van de consument. Download gratis deze whitepapers, bómvol tips en informatie op het gebied van CX, marketing en e-commerce.
image
image
Zalando breidt mogelijkheden partners uit met koppeling Tradebyte en Zeos
[Nieuws] Zeos, de fulfilmentdienst van Zalando, is nu gekoppeld met marketplace-integrator Tradebyte, eveneens van Zalando. Hierdoor kunnen online retailers in de Benelux verkopen op een breed spectrum aan marktplaatsen en de fulfilment overlaten aan Zalando.
twitter facebook linkedin
lees verder
NIMA Marketing Day: leer hoe BDA's en trends elkaar kunnen versterken
[Advertorial] Kom naar de sessies van Haystack tijdens NIMA Marketing Day op 13 juni en leer hoe BDA's en trends elkaar kunnen versterken. Ontdek hoe andere merken omgaan met trends als bijvoorbeeld cuteness en dit succesvol toegepast hebben als BDA, terwijl je ook leert van situaties waarin dit tekortschoot. Leer van anderen zoals LaVie, Elmex en Bunq en krijg handvaten om je eigen merk assets te ontwikkelen en via activaties te verfrissen en top-of-mind te houden. Zien we jou daar?
image
image
Dr. Martens klaagt Temu aan vanwege mogelijke inbreuk merknaam
[Nieuws] Schoenenretailer Dr. Martens is een rechtszaak begonnen tegen handelsplatform Temu. Die laatste zou misbruik maken van de handelsnaam van Dr. Martens, om zo een concurrentievoordeel te behalen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.