Aanbieding mooiste mousserende wijnen voor een bruisende oudejaarsavond

2 years ago


Text only:

Nieuwsgierig naar onze scherpe wijnaanbiedingen voor een knallend nieuwjaar? Lees meer in deze e-mailing of bekijk 'm online.


Marius Jouw Wijnvriend, Piet Heinstraat 93, 2518 CD Den Haag, Tel. 070 - 363 31 00 , E-mail: info@jouwwijnvriend.nl


Wijnvrienden!


De kerstdagen zijn  achter de rug en we bereiden ons voor op een knallende jaarwisseling, uiteraard voorzien van feestelijke mousserende wijn! We helpen jullie graag bij het kiezen van de perfecte eindejaarswijn. Kom daarvoor langs in onze winkel in Wassenaar of Den Haag. 29 en 30 december zijn we tussen 10.00 en 18.00 uur geopend. Op 31 december sluiten we om 17.00 uur.


Vanaf 2 januari zijn we weer volgens onze normale openingstijden geopend.


We wensen jullie een prachtig einde van het jaar en proosten op een gelukkig en gezond 2016!


Vitteaut-Alberti Brut:
beste mousserende wijn op Perswijn concours 2015!


Crémant de bourgogne van dit hoge niveau is het beste Franse alternatief voor champagne. De Vitteaut-Alberti Brut is onlangs door vakblad Perswijn (nov 2015) verkozen tot de beste mousserende wijn tot € 17,50.
Wijnexpert Ronald de Groot schrijft: 'Geen champagne, maar minstens zo lekker en net zo feestelijk!'


TWEE FLESSEN PRACHTIGE CRÉMANT
VOOR DE PRIJS VAN ÉÉN FLES CHAMPAGNE


PER FLES
€ 16,90


2 FLESSEN
NU VOOR  


€ 28,75La Villa Franciacorta:
luxe en bijzonder fraaie metodo classico


Franciacorta is hét wijngebied in Italië voor mousserende wijn van hoge kwaliteit, met La Villa als lichtend voorbeeld. De toonaangevende wijnkoopgids Gambero Rosso geeft de hoogste score van 3 glaasjes!


Harold Hamersma schrijft in DGH 2015:
'Groot, weldadig, luxe mousserend wit van - qua nomen est omen - Allesandro Bianchi, een van de allerbeste producenten van metodo classico. Groot en gastronomisch. De emoties stapelen zich op.'


PER FLES
€ 25,40


2 FLESSEN
NU VOOR  


€ 39,95De Sousa Réserve blanc de blancs:
nummer 1 grand cru champagne in WineLife


Omfietswijnschrijver Nicolaas Klei in WineLife magazine (dec/jan 2015):
'Deze heb ik doorgeslikt. Wat is dit goed. Meteen: JA! Prima champagne die je altijd kunt drinken, op allerlei momenten. Lekker, om een uurtje of elf, zowel 's ochtends als 's avonds. Zelfs als krent vind ik deze z'n geld dik waard.'


Dit is champagne! Neem daarbij de stijl van De Sousa en je kunt rekenen op een delicate bubbel vol minerale aroma's. Fris en zacht. Opwekkend en rustgevend. Balans, lengte, diepgang en verfijning.


NORMAAL
€ 43,25


NU VOOR   € 36,75Alcohol onder de 18. Natuurlijk niet. Deze prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. en geldig t/m 31 december 2015. Alle in dit bericht vermelde wijnen worden rechtstreeks van de wijnboer door ons geïmporteerd. Niet tevreden? Dan is omruilen geen enkel probleem. U bent met dit e-mailadres in ons bestand opgenomen: newsletter@newslettercollector.com. Als u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.


Jouwwijnvriend.nl

Categories: Cooking | Eating | Beverage
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes:

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018