Aanbieding proefpakket Wijn en de Franse keuken

3 years ago


Text only:

Marius Jouw Wijnvriend, Piet Heinstraat 93, 2518 CD Den Haag, Tel. 070 - 363 31 00 , E-mail: info@jouwwijnvriend.nl


Wijnvrienden,


We hebben de (na)zomer vaarwel gezegd en maken ons klaar voor de sfeervolle najaarsperiode. Die leiden we graag in met een aantal niet te missen activiteiten in oktober. Ook willen we jullie attent maken op onze relatiegeschenken- en kerstpakkettenservice
. Wil je relaties of werknemers bedanken met een mooie fles wijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen, of kijk op onze site voor inspiratie!


30 oktober
 
Wijn-spijs diner met wijnmaker Tiziano Accordini bij restaurant Capo Cucina in Den Haag! Voor een all-in prijs van € 75,- eet je vier gangen, begeleid door bijpassende wijnen (waaronder zijn waanzinnige Amarone della Valpolicella
!) en uitleg van de producent zelf! Het diner start om 19:00 uur. Reserveren kan via romanoauteri@capocucina.nl


31 oktober
 Meet the Wine Maker proeverijen in Wassenaar en Den Haag! Op de Van Hogendorpstraat zal het gerenommeerde wijnhuis Villa uit Franciacorta zijn prachtige mousserende wijnen laten proeven. Deze "Italiaanse Champagne" is minder bekend dan zijn Franse evenknie en daarom vaak voordeliger geprijsd. Absoluut proef- en koopwaardig!


Tiziano Accordini zal na het diner op vrijdag ook de zaterdag in Den Haag doorbrengen. Kom kennis maken met de man en zijn schitterende Veneto-wijnen. Denk Valpolicella Classico, Ripasso en Amarone!


Toegang voor beide proeverijen is kosteloos!


 


 


Wie van eten en koken houdt, komt vroeg of laat terecht bij de echte klassiekers uit de Franse keuken. Denk aan steak tartare, confit de canard, boeuf bourguignon, mousse au chocolat en zo veel meer. Het ligt voor de hand om bij deze Franse klassiekers ook Franse wijnen te kiezen.
Maar welke? Wat zijn de beste combinaties?


Samen met de Nederlandse 'smaakprofessor' dr. Peter Klosse proefden wij bekende Franse gerechten en bijpassende wijnen. Met als doel: het bepalen van de mooiste match. De drie meest gastronomische wijnen selecteerden wij voor het proefpakket wijn & de Franse keuken.


Profiteer nu van een scherp geprijsd proefpakket met zes van onze favoriete wijnen bij steak tartare en confit de canard (gekonfijte eendenbout).


Bij dit heerlijke wijnpakket ontvangt u een informatieve wijn-spijsbrochure, inclusief de recepten van chefkok Bjorn Massop van De Echoput. Zo creëert u thuis een geweldige match!


PROEFPAKKET 3 x 2 FLESSEN
Wijn & de Franse keuken


NORMAAL
€ 92,30


NU VOOR  € 79,00

Chardonnay in meest pure vorm
Cave des Grands
Crus Blancs
Mâcon-Loché 2014


PER FLES
VOOR


€ 10,75Klassewijn bij
confit de canard
Château Lamartine,
Cuvée Particulière
Cahors 2011


PER FLES
VOOR


€ 15,45Luxe bordeaux bij
boeuf bourguignon
Château Cambon
la Pelouse
Haut-Médoc 2012


PER FLES
VOOR


€ 19,95Alcohol onder de 18. Natuurlijk niet. Deze prijzen zijn inclusief 21% B.T.W. en geldig t/m 30 november 2015. Alle in dit bericht vermelde wijnen worden rechtstreeks van de wijnboer door ons geïmporteerd. Niet tevreden? Dan is omruilen geen enkel probleem. U bent met dit e-mailadres in ons bestand opgenomen: newsletter@newslettercollector.com. Als u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich hier uitschrijven.


Jouwwijnvriend.nl

Categories: Cooking | Eating | Beverage
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes:

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018