Nieuwsbrief van 24-9-20 6:30:06
Online bekijken

Van design tot functionaliteit

“EPC 0 was harde eis”

De locatie in Amsterdam-Noord – dicht bij het IJ en het NDSM-terrein – is booming. Met het project Kade Noord werden hier 47 opvallend vormgegeven woningen met hoge plafonds en verdiepingshoge ramen gerealiseerd. Projectleider Stephan Jutte vertelt wat ze te bieden hebben. De oppervlakten van de woningen variëren van 49 m² tot 110 m². Elke woning heeft een ruime tuin of dakterras.

Tovenaars

Faber Vloerliften (voorheen Fagro B.V.) stabiliseert en lift al 25 jaar verzakte betonvloeren in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met een zelf ontwikkeld pompsysteem en een uniek injectiesysteem is zelfs het liften van verzakte vloeren met een tolerantie van 3 mm op 3 meter geen enkel probleem. Een klant in België noemde ons laatst tovenaars.

Kantoorloft met hemelzicht

De doekzonwering Topfix VMS van Renson vormt de perfecte aanvulling voor de modulaire lichtstraten van VELUX. De atriumlichtstroken en de zadeldakbeglazingen, verkrijgbaar sinds 2013, creëren een nieuwe markt voor de dakraamspecialist. Renson, samenwerkingspartner van VELUX, heeft zijn Topfix-systeem aangepast aan het besturingsprotocol van het gebouwbeheersysteem van VELUX, en een superieure zonwering met speciale montagevoeten ontwikkeld.

Stopray Vision-70: hoogselectief neutraal glas met lage reflectie

Met een selectiviteit van 2.0 overtreffen het nieuwe zonwerende glas Stopray Vision-70 van AGC en de hardbare variant Stopray Vision-70T alle traditionele producten met een dubbele zilvercoating.Deze producten zijn zeer kleurneutraal (Ra,D = 97) en laten het daglicht maximaal binnen (TL = 70%). Bovendien hoeven in gebouwen met gevels die volledig in dit glas zijn uitgevoerd koelsystemen minder hard te werken, dankzij de zontoetreding van slechts 35%.

Nieuw! SolidSky lichtstraatzonwering

Nu verkrijgbaar: SolidSky, onze nieuwste innovatie op het gebied van buitenzonwering. Perfect voor het weren van lichtstralen door bijvoorbeeld het dakraam. Met zijn compacte design en een kast met een afmeting van 105 mm is het een product uniek in zijn soort. Door de speciaal ontwikkelde gasveer en het lichte gewicht van de zonwering, sluit hij een stuk stiller dan de gemiddelde concurrent. Allemaal zonder aan kracht in te leveren.

Lancering nieuwe website van ACO Nederland

ACO Nederland lanceert een nieuwe website. Het vertrouwde www.aco.nl heeft een compleet vernieuwd ontwerp en is als kennisbaken en productenoverzicht bedoeld voor alle afwateringsvraagstukken van architecten, aannemers, installateurs en opdrachtgevers. Het nieuwe platform met veel beeldmateriaal, downloads en volledig nieuwe en herschreven content is naast hun persoonlijke advies een belangrijk kanaal voor ACO om watervraagstukken te beantwoorden.

Interface lanceert eerste collectie tapijttegels met innovatieve CQuest™ Bio backing

Vloerenfabrikant Interface lanceert haar nieuwe collectie tapijttegels NY+LON Streets in Nederland. Deze tegel is voorzien van een innovatieve backing: De CQuest™ Bio backing. Door deze backing, gemaakt met CO2-negatieve materialen, realiseert Interface een aanzienlijke CO2-reductie van de vloerproducten.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.