Nieuwsbrief van 9-2-21 6:30:23
Online bekijken

Fraaie, veilige en duurzame vloeren

Verschillende soorten inlagen in aluminium entreemat

Bij architectuur is exclusiviteit en een onderscheidend design steeds essentiëler. Om die reden heeft Emco haar profielmatseries Diplomaat en Marschall uitgebreid met de exclusieve Premium-series. Bij de Premium-series kunt u als inlage kiezen uit meerdere typen schoonloop kwaliteiten in vele onderscheidende kleuren.

TONZON vloerisolatie, de hoogste isolatiewaarde met de beste milieuprestatie

De bouw maakt een grote verandering door omdat de milieuprestatie; circulariteit en duurzaamheid, steeds belangrijker wordt. TONZON is een unieke manier van kruipruimte isolatie en brengt meerdere voordelen met zich mee waaronder een hoge isolatiewaarde met een hele lage milieu-impact.

noraplan valua rubberen vloeren

De dessins en kleuren van noraplan® valua rubberen vloerbedekking zijn geïnspireerd op de natuur. Een natuurlijke structuur en een nerfeffect zijn gecombineerd met de materiaalvoordelen van rubber. noraplan® valua rubber vloerbedekking is bedoeld om elke omgeving behaaglijk, comfortabel en representatief te maken.

PCI voor egaliseren, uitvlakken en verzegelen

PCI heeft voor het egaliseren, uitvlakken en verzegelen van vloeren en wanden volledige systemen ontwikkeld. Egalisatiemortels voor vele toepassingen, op kritische ondergronden en hout. Ook een witte, in te kleuren egalisatiemortel en een zeer sterke (40 N/mm²) egalisatiemortel, beide als eindafwerking geschikt. Snelhardende dekvloermortels waarop al na één dag keramiek kan worden verlijmd.

Storax antislip behandeling: maak gladde vloeren en trappen snel stroef

Last van gladheid? Dan biedt een behandeling met Storax antislip vloeistof uitkomst. Storax biedt een snelle, voordelige en duurzame oplossing tegen gladheid voor tal van ondergronden zoals: tegels, beton, natuursteen en kunststofvloeren. De applicatie kan volledig uit handen worden genomen door onze monteurs. Vrijblijvend advies en proef ontvangen op locatie? Neem dan contact met ons op.

Marmoleum van Forbo Flooring

Forbo’s linoleumvloer, bekend onder de merknaam Marmoleum, is een zeer slijtvaste, duurzame en veelzijdige linoleum vloerbedekking. Forbo Flooring levert Marmoleum in verschillende uitvoeringen, in vele kleuren en dessins. Linoleum wordt vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, jute en houtmeel en wordt volledig CO2-neutraal geproduceerd.

Egalizer vloeregalisatie voor tapijt, rubber en pvc vloerbedekking

Onder een mooie nieuwe rubber- of pvc-vloer, of vaste vloerbedekking, hoort een vlakke en gladde ondervloer te liggen. Bij ongelijkmatigheden in de ondergrond kunnen die zich na verloop van tijd af gaan tekenen in het oppervlak. Ook een lichte helling of bolling in de ondervloer kan bijzonder vervelend zijn, laat staan een zichtbaar niveauverschil.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.